Ивелин Михайлов: ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ са триглавата ламя на мафията

1
Основателят на "Величие" критикува остро политическия елит
Основателят на "Величие" критикува остро политическия елит Снимка: БТА / Архив

Основателят на "Величие" критикува остро политическия елит

Основателят на партия "Величие" и водач на листи в София и Плевен за предстоящите парламентарни избори, Ивелин Михайлов, отправи остри критики към водещите политически сили в страната. В интервю за Българското национално радио (БНР) той изрази своето мнение относно настоящата политическа ситуация и проблемите, пред които е изправена България.

Михайлов не се поколеба да използва силни изрази, описвайки ГЕРБ, ДПС и коалицията "Продължаваме Промяната - Демократична България" като "триглавата ламя на мафията, която унищожава България". Той подчерта, че тези партии са били на власт и резултатите от тяхното управление са видими.

Говорейки за подготовката на партията за предстоящите избори на 27 октомври, Михайлов сподели, че листите са в процес на финализиране от председателя на "Величие". Той обеща, че съставът им ще бъде обявен публично веднага след приключване на процеса.

Политикът изрази загриженост, че истинските проблеми на страната умишлено се изместват от фокуса на общественото внимание. Според него, вместо да се обсъждат вътрешните предизвикателства, дебатът се насочва към външни теми като отношенията между Европейския съюз и Русия. "Отплесват се реалните проблеми, примерно - насочва се конфликтът в България между ЕС и Русия, когато ние имаме в държавата престъпност на огромно ниво", заяви Михайлов.

Той критикува и работата на Народното събрание, твърдейки, че въпреки че всички партии са наясно с големите проблеми в страната, те отказват да работят по тяхното решаване. Михайлов изрази съмнение, че съществува някакво негласно споразумение между политическите сили, което пречи на ефективната работа на парламента.

В интервюто Ивелин Михайлов сподели и за лични предизвикателства, с които се сблъсква. Той разкри, че той и семейството му получават заплахи от лице, което определи като "псевдожурналист". Михайлов заяви, че са подадени сигнали до прокуратурата, но досега не е получил адекватна реакция от институциите.

Относно проверките на Националната агенция за приходите (НАП) на фирмите му, свързани с проекта "Исторически парк", Михайлов съобщи, че те са приключили. Според него резултатите показват, че не само не дължи данъци, но дори е надвнесъл 27 хиляди лева, които са му били върнати от НАП.

В заключение, Ивелин Михайлов изрази увереност в представянето на своята партия в настоящия парламент, подчертавайки, че са защитили позициите си по ключови въпроси. Той остава критичен към политическата система и настоява за по-голяма прозрачност и ефективност в управлението на страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Българин
    Всъщност главите на ламята Мафия са две - герб и дпс. ППДБ са по скоро насрания гъз на мафията хахаха
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари