Ивелин Михайлов: При сигнал за купуване на гласове, проверяват подалия сигнала

0
Лидерът на партия "Величие" разкрива притеснителни практики при сигнали за купуване на гласове
Лидерът на партия "Величие" разкрива притеснителни практики при сигнали за купуване на гласове Видео: bTV

Лидерът на партия "Величие" разкрива притеснителни практики при сигнали за купуване на гласове

Ивелин Михайлов, председател на политическа партия "Величие", направи смущаващи разкрития относно реакцията на правоохранителните органи при подаване на сигнали за купуване на гласове. В интервю за предаването "Лице в лице" той сподели конкретен случай, който повдига въпроси за ефективността на борбата с изборните нарушения.

Полицейска реакция под въпрос

Според Михайлов, когато се подава сигнал за купуване на гласове, полицията парадоксално "предупреждава купувача и проверява тези, които са подали сигнала". Той илюстрира твърдението си с пример от град Провадия, където членове на неговата партия са подали сигнал срещу лице, заподозряно в търговия с гласове.

Цена на гласовете

Лидерът на "Величие" разкри, че цената на един глас варира между 100 и 300 лева, което показва сериозността на проблема с изборните манипулации.

Критика към управляващите

Михайлов отправи остра критика към партиите, управлявали страната през последните години. Той заяви: "Партиите, които управляват през последните години не са доволни от честото провеждане на избори, защото парите, които крадат, трябва да ги дават за избори".

Състояние на държавата

В своето изказване Ивелин Михайлов направи песимистична оценка на текущото състояние на страната: "Ние нямаме икономика, нямаме образование и здравеопазване, нямаме армия, нямаме инфраструктура, нямаме влакове". Той подчерта, че причините за това не се коренят само в последните три години.

Носталгия по миналото

Интересно е, че лидерът на "Величие" посочи управлението на НДСВ (2001-2005 година) като последния период, който е бил благоприятен за гражданите и бизнеса в България.

Мрачна прогноза

В заключение Михайлов направи мрачно сравнение, оприличавайки текущата ситуация на хищник, който разпръсква стадото: "България умира без възможност да се възстанови", заяви той, изразявайки дълбока загриженост за бъдещето на страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    ВЕЛИЧИЕ No4
    ВЕЛИЧИЕ No4!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари