Ивайло Митев: Удовлетворен съм, когато помогна на клиент да намери правилния път в сложния свят на финансите

5
Ивайло Митев е мениджър в центъра за обслужване на клиенти на tbi bank в Русе
Ивайло Митев е мениджър в центъра за обслужване на клиенти на tbi bank в Русе

Удовлетворен съм, когато помогна на клиент да намери правилния път в сложния свят на финансите” - Ивайло Митев, tbi bank

Ивайло Митев е дългогодишен ръководител в центъра за обслужване на клиенти на tbi bank в Русе. Вече над 10 години заедно с екипа му развиват дългосрочни отношения с клиентите на банката в крайдунавския град, като им съдействат да намерят най-подходящото финансово решение за разнообразните ситуации, в които се намират. Ивайло вярва, че истинският успех се крие в създаването на силни връзки с клиентите и колегите. Какъв е интересът на русенци към единственото на пазара банково приложение без такси tbi bank app? Кое е най-голямото предизвикателство пред екипа на tbi в града? Как Ивайло и екипът му се поддържат информирани в динамичния свят на финансите? Вижте в интервюто:

Представете се с няколко думи. Каква е вашата роля в центровете за обслужване на клиенти на tbi bank?

Казвам се Ивайло Митев и съм мениджър в центъра за обслужване на клиенти на tbi bank в Русе. С над 16 години опит в банковата сфера, през последните 8 години ръководя екипа на банката в града, с който се стремим да предлагаме висококачествени финансови услуги и да изграждаме устойчиви връзки с клиентите ни. Притежавам магистърска степен по електроника и индустриален мениджмънт, което ми осигурява солидна основа в управлението на процесите и техническите аспекти на нашата работа. От гледна точка на междучовешките отношения, вярвам, че комуникацията с хората е сърцето на моята работа. Уверил съм се, че истинският успех се крие в създаването на силни връзки с клиентите и колегите. Работата с хора ми носи не само удовлетворение, но и възможността да създавам нови приятелства и да намирам решения на техните проблеми. За мен няма по-голямо предизвикателство и удовлетворение от това да помогна на клиентите да намерят правилния път в сложния свят на финансите.

Как започнахте кариера в банката и какви ключови моменти и предизвикателства сте срещали по пътя си до настоящата си позиция?

Започнах работа в tbi преди повече от 10 години, когато банката беше в начален етап на развитие. Тогава, заедно с екипа в офис Русе, се ангажирахме да я превърнем в разпознаваема институция, способна да се конкурира с утвърдените имена на пазара. През годините сме постигнали значителен напредък, благодарение на нашия общ стремеж да предоставяме качествени финансови услуги и да изграждаме доверие сред клиентите. Работата ми в банката е не само професионално предизвикателство, но и възможност да бъда част от нейния път на растеж и утвърждаване на пазара. От сегашна гледна точка се радвам да направя равносметката, че сме достигнали целта си - клиентите ни търсят, връщат се и ни разпознават като гъвкавата финансова институция, която е винаги насреща. Оттук нататък пътят ни е само напред и нагоре.

Работейки ежедневно с клиентите в гр. Русе, какви са най-честите им нужди и предпочитания? Кое е най-голямото предизвикателство, с което се сблъсквате в работата си и какви умения са ви помогнали да изградите дългосрочни отношения с клиентите?

Нашите клиенти имат разнообразни нужди и предпочитания, което изисква от нас индивидуален подход и бързо разрешаване на техните проблеми. Един от ключовите аспекти, които наблюдаваме, е нарастващият интерес към мобилното ни банково приложение tbi bank app, което улеснява достъпа до финансови услуги и управление на финансови продукти. В офиса ни в Русе особено силен е интересът към депозитните ни продукти в приложението, като все повече клиенти се възползват от възможностите за самоуправление на спестяванията си.

Най-голямото предизвикателство пред нашия екип е да удовлетворим разнообразните нужди на клиентите, като същевременно изграждаме и поддържаме дългосрочни и устойчиви отношения с тях. Това изисква да печелим и запазваме доверието им чрез последователност, професионализъм и искреност. В този процес от ключово значение са уменията ми за активно слушане, емпатия и способността да предлагам персонализирани решения, които отговарят на уникалните изисквания на всеки клиент.

Ивайло Митев и екипът му

Казвате, че интересът на русенци към tbi bank app нараства. Променя ли този продукт начина, по който клиентите взаимодействат с банката?

Фактът, че сме единствената банка на пазара, предлагаща разплащателна сметка с карта без такси за ежедневни операции, откриване и поддръжка на сметка, определено привлича вниманието на русенци. Карта neon предлага уникални възможности за безплатни разплащания както в България, така и в чужбина. В допълнение, клиентите могат да оперират както с лични средства, така и с шопинг лимит (средства на банката), без да се удържат комисионни и с 0% лихва при разсрочване на сумите на три вноски. Тези предимства значително увеличиха интереса към нашите продукти и услуги, утвърждавайки ни като предпочитан партньор в региона.

Как вашият екип представя предимствата на приложението и карта neon, когато клиент се колебае дали да се възползва от тази възможност? И съответно, каква обратна връзка получавате от тези, които започват активно да банкират през tbi bank app?

Когато клиентите изпитват колебания, ние поставяме акцент върху ключовите предимства на нашето мобилно приложение и картата neon. Започваме с това, че предлага възможности за дигитално ежедневно банкиране, което осигурява максимално удобство и прозрачност при управлението на личните финанси. Обясняваме на клиентите как могат да управляват своите средства лесно и ефективно, независимо дали се намират в България или в чужбина.

Изтъкваме и някои от основните финансови ползи, които предлага - възможността за безплатно превалутиране между лев и евро по официалния курс на БНБ, което елиминира допълнителните разходи при международни трансакции. Не пропускаме да отбележим и водещите лихви по срочни депозити, с което гарантираме отлична доходност на спестяванията. Безспорно с условията в приложението ни привличаме вниманието и на спестовните ни клиенти. Допълнително, предлагаме им уникалната възможност да печелят фиксирана лихва от 1% върху спестяванията в "Касичка", което ни отличава на пазара.

Виждаме значителен успех от положените от нас усилия да комуникираме и демонстрираме пълния набор от функционалности, които tbi bank app и карта neon предлагат. Редовно получаваме положителна обратна връзка от клиентите, които започват активно да използват приложението. Те изразяват своята удовлетвореност от лесния и бърз достъп до услугите, интуитивният интерфейс, както и прозрачността на предлаганите условия.

Функционалностите на приложението tbi bank се подобряват постоянно. Как поддържате себе си и екипа си информирани и подготвени да предоставяте най-доброто обслужване с новите функции и преференциални условия?

Работата в динамичния финансов сектор изисква непрекъснато усъвършенстване. За да сме в крак с новините и тенденциите, нашият екип активно следи иновациите в мобилното приложение и услугите ни.

Редовно участваме във вътрешни обучения, които ни помагат да овладеем новите функции и да анализираме тяхната стойност. Провеждаме и дискусии за интегриране на иновациите в работата ни, което ни позволява да предоставяме обслужване на високо ниво.

Вярваме, че е от съществено значение да сме лидери в областта на иновациите и да предлагаме на нашите клиенти най-актуалните и удобни решения. Затова инвестираме в обучението на екипа си, за да осигурим висококачествено обслужване и да надхвърлим очакванията на клиентите.

Когато погледнете назад към кариерата си в банката, кой е най-ценният съвет, който сте получили и какво умение смятате, че е било най-ценният актив за вас през годините?

Най-удовлетворяващият и значим момент в работата ми е, когато успея да помогна на клиент, попаднал в сложна ситуация. Особено щастлив съм, когато постигнем този успех съвместно с моя екип. Работата ни заедно и подкрепата, която си оказваме взаимно, е от ключово значение за постигането на високи резултати и за осигуряването на най-доброто обслужване за нашите клиенти.

Един от най-ценните съвети, които получавам от моя пряк ръководител Ирина Димитрова – човек, на когото знам, че мога да разчитам във всеки един момент – е, че трябва непрекъснато да се развиваме както като хора, така и като професионалисти. Този съвет ме вдъхновява да продължавам да се стремя към по-високи резултати всеки ден и да не се отказвам пред предизвикателствата, които срещам.

Работата с екипа е от особено значение за мен. Обичам да бъда до тях, да вървим напред заедно, да помагаме на хората и да се учим един от друг. Вярвам, че тази взаимна подкрепа и стремежът към развитие ни правят по-силни и ни позволяват да постигаме повече както в професионален, така и в личен план.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    ...
    Момчето е много интилигентно и добро. Но си стойте далеч от кредитите.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари