Инвестиционно намерение на Свилен Максимов притесни жителите на село Червена вода

8
Бизнесменът обяви плановете си за изграждане на бетонов възел и асфалтова база
Бизнесменът обяви плановете си за изграждане на бетонов възел и асфалтова база Снимка: Кадър bTV

Бизнесменът обяви плановете си за изграждане на бетонов възел и асфалтова база

Свилен Максимов, известен русенски бизнесмен, обяви плановете си за изграждане на бетонов възел и асфалтова база в село Червена вода. Проектът е част от инвестиционното намерение на фирмата му "Нетсолар" ЕООД, което вече е получило зелена светлина от Община Русе. Главният архитект на Общината е издал разрешение за изработването на проект за подробен устройствен план, като имотът ще бъде преобразуван от "Предимно производствена зона" в "Чисто производствена зона".

Новината предизвика смесени реакции сред жителите на село Червена вода. Много от тях изразяват притеснения, че плановете на Максимов ще превърнат малкото спокойно населено място в индустриална зона, което ще наруши тишината, чистотата на въздуха и общото спокойствие на района, предаде Русе Медиа.

Инвестиционното предложение включва изграждането на модерен мобилен бетонов център, оборудван с най-съвременна техника за производство на бетон. В допълнение към бетоновия възел ще бъде построен и склад за бетонови елементи, където ще се съхраняват както готовите продукти, така и суровините, необходими за производствения процес. Освен това, проектът включва мобилна инсталация за производство на асфалтобетонови смеси от контейнерен тип, която ще осигурява висококачествени асфалтобетонови смеси.

Производствената база ще бъде разположена в част от поземлен имот в местността "Баламата" в землището на село Червена вода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    33
    Филю
    Dunavmost.com , Вие сте ебати насраната менте-медия . Айде в канала !
  • 0
    32
    Др.Менгеле
    Нека да му върви бизнеса на човека ,все пак трябва да даде добра сума някой да изкорми шибания мангасар в затвора
  • 24
    31
    до aha
    Да, ще има добри резултати за джоба му, не се съмнявам, той е добър бизнесмен. Обаче ще има катастрофални резултати за селото - замърсяване, тежък трафик и др. В селото живеят вече много млади семейства с деца, дошли за по-чист, тих и спокоен живот. Мисля, че интересите на стотици живущи са по-важни от печалбата на един бизнесмен.
  • 0
    30
    Aha
    Дано да го направи, защото е практичен и ще има добри резултати. Не като оннзи псевдо индустриалец Даскалов дето му дават да асвалтира в града скандално.
  • 7
    29
    до 25
    Направи от нищо нещо ебаси изрода никой не го взимаше насерозно преди 20-25г. пък какво направи. Русенският бил гейтс/илон мъск. Без майтап. Евала на човека.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари