Гюнер Тахир: Ахмед Доган ще спасява ДПС

0
"Всички решения се взимат от почетния председател", каза председателят на НДПС
"Всички решения се взимат от почетния председател", каза председателят на НДПС Снимка: стоп - кадър \ Bulgaria ON AIR

"Всички решения се взимат от почетния председател", каза председателят на НДПС

Конфликтът между почетния председател Ахмед Доган и съпредседателя Делян Пеевски достигна нови върхове, заплашвайки да разцепи партията и да предначертае политическата карта на страната. Гюнер Тахир, председател на Националното движение за права и свободи (НДПС) и бивш заместник-председател на ДПС, хвърли светлина върху задълбочаващата се криза в интервю за "Денят ON AIR". Според него, напрежението в партията не е просто резултат от лични амбиции, а отразява по-дълбоки проблеми в структурата и управлението на ДПС.

"В момента има разминаване и необявена война, тя е между Ахмед Доган и Делян Пеевски, тя не е заради начина, по който Пеевски води ДПС, а говорим за финансовите проблеми между тях двамата," заяви Тахир, подчертавайки, че конфликтът има и икономически измерения. Тахир разкри, че решенията в ДПС традиционно са се вземали от почетния председател Ахмед Доган, като останалите лидери са били по-скоро изпълнители. Това статукво обаче е било нарушено с издигането на Делян Пеевски като съпредседател, което е довело до безпрецедентно разделение в партията.

"Такова разделение в ДПС никога не е имало," подчерта Тахир, добавяйки, че ситуацията може да има сериозни последици не само за партията, но и за политическата стабилност в страната.

Гюнер Тахир изрази увереност, че Ахмед Доган ще успее да "спаси" партията, макар и с трудности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Добре бе, Тахире!
    Добре! А КОЙ ще спаси България от Аахмед Доган, познат повече като агент Сава и като най-успешният проект на КГБ и ДС?! Че този дръндарски циганин 34 години спъва нормалното развитие на държавата ни като член на ЕС и НАТО! Не напразно Иван Костов го нарече "Проклятието на България" Да, агент Сва, когото добре са "образовали " в школите на ДС и КГБ е най-голямото зло в хилядолетната ни история! Този мерзавец и безсрамен тип отдавна се изживява като новия султан - за него не важат правила и закон! Строи си незаконни дворци, сараи и честни пристанища, обслужващи единствено кремълския злодей, купува си яхти, пие само марково уиски и е вечно пиян като синя, живее в лукс, на който би завидял и султанът на Бруней! Да, ама бедните и потънали в нищета турци и помаци вече прогледнаха и разбраха, че досега агент Сава ги е употребявал само като гласове по време на избори! Само че, упорито се говори, че във войната си със собственото си отроче - дебелака Пеевски, функциоенрът на ДС и КГБ ще загуби! Дори вече е загубил и затова не изтрезнява, а деребеят и милионер Рамадан му пише писмата до депутатите! Абе, краят на сарайското чудовище се вижда, радвайте се българи, радвайте се и вие - братя мюсюлмани, дето 34 бяхте роби на олигарси, престъпници - милионери и наглеци като Кирияк Стефчов Ментата, Рамадан и сина му милионер!
  • 3
    1
    До кога ще ни занимавате
    с вашите проблеми и плашите с нестабилност в страната.Всичко е тръгнало по нанадолнището.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари