Делян Пеевски: С г-н Доган ще бъдем заедно!

0
ДПС е монолитно, няма да позволя разцепление
ДПС е монолитно, няма да позволя разцепление Снимка: ДПС

ДПС е монолитно, няма да позволя разцепление

Председателят на Движението за права и свободи (ДПС) Делян Пеевски категорично заяви, че партията остава обединена и няма да позволи разцепление. В изявление пред медиите в Народното събрание, той подчерта, че ДПС ще продължи да работи заедно с почетния председател Ахмед Доган.

"ДПС ще бъде монолитно и ние с г-н Доган ще бъдем заедно. Разумът е с г-н Доган двамата да бъдем заедно! Това искат и организациите и към това призовават," заяви Пеевски, допълвайки, че няма да позволи на дребни интриганти да застрашат единството на партията. Той подчерта, че партията е на хората и че ДПС ще се стреми към все по-добри резултати.

Принципни различия и вътрешнопартийни конфликти

Пеевски призна, че има различия с определени хора в партията, но това не трябва да води до разцепление. Той настоя, че регионалните организации трябва да имат право да избират своите представители и че няма да допусне натиск върху тях.

"Моите различия са с определени хора. Искам да се чуват регионите и който не харесват нашите хора, не искам да е депутат," поясни Пеевски. Той също така подчерта, че не иска никой да потиска и мачка хората в организациите.

На въпрос относно думите на председателя Джевдет Чакъров, Пеевски призова журналистите да прочетат внимателно какво е казал и да не изопачават неговите думи.

"Всички в момента търсят конфликти. Няма да получите новина за ДПС," категоричен беше председателят на ДПС.

Политическата ситуация и бъдещите избори

Пеевски заяви, че вторият мандат за съставяне на правителство няма подкрепа и че ДПС ще върне мандата веднага след като го получи. Той призова президента да ускори процедурата, за да се избегне излишно забавяне.

"Вторият мандат няма подкрепа да се случи. ППДБ и ГЕРБ ясно заявиха, че няма да го подкрепят, което го обезсмисля," каза Пеевски. Той също така изрази мнение, че третият мандат също няма да бъде успешен и че страната върви към нови избори.

Пеевски подчерта, че невъзможността да се състави правителство е голяма грешка, която допринася за разрухата на държавата. Той призова политическите партии да се обединят и да излъчат правителство, за да отговорят на очакванията на хората.

"Всички хора по места искат правителство. Хората за това са ни пратили тук. Трябва да престанем с тези игри и излъчим правителство," заяви председателят на ДПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    5
    ОПГ ГРОБ=ДПС
    Свинята усети, че е пътник и започна да кляка пред Сокола! Късно е!
  • -5
    4
    бай ганьо българина
    Пеевски ме шиба а аз викам "Давай Още, още"
  • 12
    3
    Недоумяващ
    Студена пот на челото ли забелязвам.....
  • 10
    2
    Незнаен
    Горчиво Горчиво Горчиво
  • 11
    1
    Пепелян Беевски
    С господин Доган ще бъдем заедно ! Но с вас г-н борисов няма да бъдем заедно ! борисов, ДА ЗНАЕШ, ЧЕ ДЪРЖА ПРЪСТА СИ ВЪРХУ КОПЧЕТО ЗА АРЕСТА ТИ ! ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА С КОЛКО СНАЙПЕРИСТИ СИ СЕ ОБГРАДИЛ ПО ОГРАДИТЕ - ЩЕ ТИ ПРАТЯ СЛУЖБИТЕ, ЖАНДАРМЕРИЯТА, НАП И ПРОКУРАТУРАТА ДА ТЕ АРЕСТУВАТ ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ МЕДИИ - ДА СТАНЕШ МЕДИЙНА ЗВЕЗДА! РАЗБРА ЛИ МЕ БОРИСОВ !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари