Фон дер Лайен: Украйна се движи с невероятна скорост към ЕС

1
Европа винаги ще бъде на страната на Украйна
Европа винаги ще бъде на страната на Украйна Снимка: X / Twitter

Европа винаги ще бъде на страната на Украйна

Украйна напредва с впечатляваща скорост към членство в Европейския съюз, заяви председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен в изявление, цитирано от ДПА.

В кратко видеопослание по повод Деня на независимостта на Украйна, Фон дер Лайен заяви: „Европа винаги ще бъде на страната на Украйна, защото Украйна е Европа. Вашата свобода е и наша свобода. Вашата сигурност е и наша сигурност.“

Тя допълни, че Украйна се движи с изключителна скорост към своето присъединяване към Европейския съюз и увери, че ЕС ще продължи да оказва подкрепа на страната, колкото време е необходимо. „Слава Украини!“ - завърши Фон дер Лайен.

Украйна получи статут на кандидат за членство в ЕС през юни 2022 г., само четири месеца след началото на руската инвазия и неуспешния опит на Москва да свали украинското правителство.

Първият кръг официални преговори за присъединяване беше проведен този юни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    7
    Аз
    Няма добри снайперисти в Европата...
  • 10
    6
    Ф.Котленски
    Съпругът на тази стара лисица,засмука стотици хиляди евра по време на Ковид-чумата. Комшийката ни Лаура Кьовеши,се прави на глуха и сляпа.Значи дебелата,дълбоката корупция,започва от "братски" Брюксел.Днес тази вещица Фон дер Лайен,е избрана за втори мандат на Европейската комисия! Да ни е честита!
  • 11
    5
    Ха-ха-хах!
    А тая грозната маймуна, с разпраната от раждане шутка, се е запътила с невероятна скорост към ешафода! Хубавото е, че ще повлече със себе си и останалите отрепки - важни клечки в €вропедерасткото ТКЗС!
  • 10
    4
    Фък дъ РФ
    Аз също целувам КУР-ана всяка сутрин,когато ми набиват опорките отзад заедно с мазното кафенце!За разлика от Путин обаче,аз съм най обикновен депесарски ибрикчия! Иначе тази гнусна лелка фондерлайНен трябва да бъде сложена в една клетка с киевския куролап докато не върне всички пари,които открадна от данъкоплатците!
  • -11
    3
    Фък дъ РФ
    Путин целуна Корана, докато украинската армия напредва в Русия. "Спасителят на православието", както руските пропагандисти наричат Путин, целуна Корана под зоркия поглед на Рамзан Кадиров.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари