Филиз Хюсменова подаде оставка като депутат

5
Във Facebook Хюсменова изрази благодарността си към членовете и симпатизантите на ДПС във Варненска област
Във Facebook Хюсменова изрази благодарността си към членовете и симпатизантите на ДПС във Варненска област Снимка: Facebook

Във Facebook Хюсменова изрази благодарността си към членовете и симпатизантите на ДПС във Варненска област

Филиз Хюсменова, дългогодишен член на Движението за права и свободи (ДПС), обяви оставката си като депутат в Народното събрание. Във Facebook пост Хюсменова изрази благодарността си към членовете и симпатизантите на ДПС във Варненска област, както и разочарованието си от постигнатите резултати на последните избори.

ДПС във Варненска област беше силата, дала живот и вдъхновение на първите, тръгнали организирано и легитимно да защитават правата си, начело с Почетния ни председател д-р Ахмед Доган. То беше пример за подражание на други организации. Благодаря ви, че в нелекото време на настоящото ни политическото битие, отново бяхме заедно и получих вашата подкрепа като водач на листата за Народно събрание! Опитахме се да върнем ентусиазма, зрелостта и мъдростта в политиката на нашето ниво. Резултатите не са това, което ни се искаше и очаквахме, въпреки че работихме здраво в екип, с вяра за промяна и заедност“, написа Хюсменова.

В своето изявление, тя подчертава необходимостта от отговорност и отдаденост в политиката, като обявява решението си да напусне парламента с ясното желание политиката в България да служи на хората.

„Уведомявам ви, че поемам отговорността и подавам оставка като член на българския парламент, с искрено желание политиката в България да служи на хората. И с пожелание за здраве и много лични успехи!“, завършва тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    4
    Мисля
    Това дали няма/има/нещо общо с далаверите на Баки Солаков???!!!!
  • 6
    3
    Вай-вай-вай, къзъм!
    „Гитти пикай гелмеди!” – поясниха от ДПС за кадън-депутатката и преведоха турската поговорка: „Отиде уж да пикае, а не се върна да плати.”
  • 8
    2
    весо
    Тя не е ли от стиснатите селяни - Сс
  • 13
    1
    Емил С.
    аре хораа на брендо газззз
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари