Джеки Стоев: Кола ми мина през краката

0
Сега съм с патерици, разказа режисьорът
Сега съм с патерици, разказа режисьорът Снимка: Джеки Стоев / Facebook

Неприятният инцидент е станал в центъра на София след снимки за новия му филм „Аврора“

Известният български режисьор Джеки Стоев стана жертва на пътен инцидент в центъра на София. Инцидентът се случи в района на площад "Патриарх Евтимий" след приключване на снимачния ден за новия му филм "Аврора".

В интервю за вестник "Телеграф", Стоев сподели подробности за случилото се: "По 15 часа на ден снимаме. Вече бяхме приключили за деня и минах през едно магазинче да си взема нещо, докато дойде да ме вземе колата. Бях застанал зад един друг автомобил, който изведнъж тръгна на заден и ми мина през краката. Заради това сега съм с патерици. Но не е виновен човекът. Затова не му взех данните и не виках полиция."

Въпреки травмата, режисьорът продължава работата по филма, тъй като е ангажирал множество известни актьори с натоварени графици.

Стоев разкри интересни детайли за новия си проект. В лентата участва Брено Плачидо, син на легендарния италиански актьор Микеле Плачидо. Брено играе ролята на кореспондент на италиански комунистически вестник, който пристига в София, за да наблюдава пропагандата. По време на престоя си, той се влюбва в българско момиче на име Мария, чиято роля се изпълнява от Тина Георгиева.

Режисьорът добави: "Баща ѝ е индустриалец, изгонен от дома му, в който се е настанил един от шефовете на Държавна сигурност. Героят му няма име, всички му викат 'другарю полковник' и се играе от Христо Гърбов."

В проекта участва и Койна Русева в ролята на художничка с хомосексуална ориентация, която също е влюбена в героинята на Тина Георгиева.

След приключване на снимките в София, екипът ще продължи работа в Италия, тъй като филмът е съвместна продукция с италиански партньори. Очаква се участие и на световноизвестния актьор Франко Неро, който все още избира между две предложени му роли.

Стоев сподели и за финансовите предизвикателства пред проекта, свързани с инфлацията и повишаването на разходите след отпускането на субсидията за филма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама ескимоси се прибират вкъщи:
- Къде ни е иглуто?
- По дяволите, забравих ютията включена!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари