ДПС - Бургас се обединява зад лидера Ахмед Доган

1

Д-р Джевдет Чакъров подчерта важността на ДПС като многоетническа структура

В Бургас се проведе разширено заседание на областния съвет на ДПС, на което присъстваха представители на младежките и женски дружества от областта. На събитието членовете и симпатизантите на партията категорично изразиха своята подкрепа за почетния председател д-р Ахмед Доган и неговите решения.

Председателят на ДПС, доц. д-р Джевдет Чакъров, подчерта важността на партията като многоетническа структура, която осъзнава своята отговорност за развитието на страната, съобщават от партията. В своето изказване той допълни, че политическият профил на ДПС и евроатлантическата ориентация на България са непоколебими.

Виждам, че ДПС - Бургас е готова за избори и подкрепя ДПС на д-р Ахмед Доган. Благодаря ви!“, заяви д-р Чакъров, изразявайки увереността си в предстоящите политически предизвикателства.

На заседанието присъстваха и редица други видни представители на ДПС, включително заместник-председателят на партията и председател на АЛДЕ Илхан Кючюк, както и членове на Централното оперативно бюро, общински председатели и кметове на населени места, подкрепяни от ДПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    наблюдател
    тази партия е отживелица,партия на олигарси, и хората нещастни които се надяват да ги защитава.ДПС даже пречи на развитието на тяхните региони
  • 2
    3
    Мунчо
    Многоетническа партия? Че то там има само трима продажника с български етнос: Данчо Ментата, Искра Някоя си и Феномена ДеБЕлян.
  • 3
    2
    Тодор Дончев Михайлов
    М@нгалите ще решават нашето бъдещ
  • 2
    1
    ...
    ОПГ калмари, бракониери, крадци и дървосекачи. И вашият край е близко, ако ще зад главния имам на Узбекистан да се обедините. Джавдет, какъв е жалък. Пълни някакви стаички с алчни калмари и кряка пълни глупости за да се изкара по лидер от пеевски и да шпаклова по-дълбоко гъза на доган.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...