Ахмед Доган от централата на ДПС: Дайте ми време да се адаптирам

0
Почетният председател на ДПС се завръща на политическата сцена
Почетният председател на ДПС се завръща на политическата сцена Видео: Пресцентър ДПС

Почетният председател на ДПС се завръща на политическата сцена

Почетният председател на Движението за права и свободи (ДПС) Ахмед Доган направи неочаквано посещение в централата на партията в София. Там той проведе среща с актива от своето крило в Движението. Основен акцент на обсъжданията бяха номинациите и подреждането на водачите на листи за коалицията „Алианс за права и свободи", с която групата около Доган ще участва в предстоящите избори.

Появата на Доган идва след скорошни събития, свързани с вътрешнопартийното разделение в ДПС. Преди няколко седмици почетният председател беше помолен да напусне имотите, които обитаваше от години. Освен това, Върховният административен съд постанови, че името „ДПС" ще бъде използвано на предсрочните избори от крилото, лоялно на Делян Пеевски, което регистрира коалицията „Движение за права и свободи - Ново начало".

Доган пристигна в партийната централа малко преди 12:00 часа. Скоро след това във Facebook страницата на партията бяха публикувани снимки, показващи почетния председател заедно с младежи от Движението. Постепенно в сградата започнаха да пристигат и представители на различни структури на партията от цялата страна.

Независимият депутат Валентин Тончев коментира ситуацията: "Ние казахме, че господин Доган се връща в политиката и най-естественото нещо е той да бъде на работното си място и да изпълнява функциите си като почетен председател, лидер и ръководител на ДПС".

Бейтула Сали сподели подробности за проведените разговори: "Обсъдихме номинациите за следващото Народно събрание. Вече има имена. Коментирахме и организационни въпроси. Най-вероятно почетният председател или председателят на партията ще са водачи в Разград. Един от двамата".

Валентин Тончев добави информация относно процеса на съставяне на листите: "Листите ще се редят от колективните органи на партията. Нещо, за което Делян Пеевски и групата около него бяха изключени, защото унищожиха колективните органи. В момента ги възстановяваме и се случва най-естественото нещо".

Той също така разкри желанието на партийните структури: "Гласът на структурите е Ахмед Доган да води абсолютно всички листи. Но по закон това няма как да се случи. Получава номинации от всяка една общинска структура, всички искат Доган да застане начело на листите".

Председателят на ДПС Джевдет Чакъров предостави допълнителна информация за процеса на консултации: "Ръководството, начело с почетния председател доктор Ахмед Доган, стартира консултациите за листите на кандидат-депутати по различните региони. Днес консултирахме шест области, листите се обсъждат. Господин Доган е в перфектна форма, в много добро здравословно състояние. Ще го видите, след като приключат консултациите, той ще направи изявление. Когато приключим следващите дни, ще имате възможност да го чуете и да го видите. Структурите са в много добра кондиция, с много добра нагласа, с оптимизъм и с вяра. Готвим се за изборите и да се представим достойно на 27 октомври".

При напускането на партийната централа Ахмед Доган се обърна към медиите с кратко изявление: "Дайте ми малко време да се адаптирам. Ще ви отделя време". Присъстващите негови поддръжници го изпратиха с аплодисменти и възгласи „ДПС".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    ...
    Тоз калмар доган се оказа един стар изкуфял глупак. Бачкат го, като албански тираджия. Сега той на супер дърт мозък, след многогодишна изолация по разни сарай, капсулиран, излиза от пъшкула и издрисква тъпотия от рода, дайте ми време да се адаптирам. Към кое да се адаптираш точно, стар изкуфял малоумник ? Пеевски ще те помете без да му трепне сланинестата гуша.
  • 0
    2
    Мунчо
    Да се адаптира, разбирай да изтрезнее. До колкото може.
  • 0
    1
    The Barbarian
    Ще гласувам, за Агата че искам да го видя как яде свинското за Кошеда
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...