ДПС алармира за нахлуване в дома на Ахмед Доган

1
Депутатите призовават за незабавна реакция от страна на властите
Депутатите призовават за незабавна реакция от страна на властите

Депутатите призовават за незабавна реакция от страна на властите

Група неизвестни лица са проникнали в жилището, което Ахмед Доган обитава от две десетилетия, съобщиха депутатите от ДПС. Според тях действията са грубо нарушение на законите и представляват акт на самоуправство.

„Получихме сигнал от охранителите, че около десетина непознати лица са пристигнали с документ, с който принудително са отстранили нашите служители от сградата. Това е недопустимо самоуправство“, коментира народният представител Тимур Халилов.

„Не знаем кои са тези хора, какво носят със себе си, какво са вкарали в жилището и какви са техните намерения. Те не са придружени от орган на реда, който да удостовери тяхното присъствие“, добави той.

Депутатите настояват за бързи действия от страна на правоохранителните органи, ДАНС, както и намесата на премиера и президента.

„Съществува законен ред за извършване на подобни действия, а това, което се случва, е самоуправство. Призоваваме за незабавни мерки и апелираме към дипломатическия корпус за намеса. Тук се злоупотребява с институциите с цел саморазправа“, заяви Халилов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    daskal
    Знаете ли докъде ще стигнете, ако тръгнете след мухата? Точно така. До лайното.
  • 3
    4
    до 3
    шиши, ти ли си бре?!?
  • 2
    3
    потрес!
    Можете ли да забравите тези ибрикчии и слуги на агент Сава - най-успешният проект на КГБ и ДС за последните 50 години? Можете ли да забравите тези нищожества?! Можете ли да забравите неграмотното нищожество Рамадан, бивш миньор, прибран от агент Сава в София по цървули и с шалвари, но отдавна е милионер! Милионер е и синът му! Остави, ами КОЙ сега ще раздава порциите?! И защо мутрата от СИК - Банкя, магистралният бандит и неграмотен селяндур Боко Тиквата мълчи като задник?! така де, агент Сава раздаваше порциите заедно с него Точно позитанските и герберастките комунисти направиха дръндарския циганин султан и го оставиха да управлява България точно като султан! Да, ама сега КОЙ ще го прибере на квартира, понеже е бездомен! Най-вероятно е да го вземе сакатото учиндолско нищожество, така де, нали благодарение на агент Сава от село Дръндар чалгарската сбирщина на учиндолския инвалид влезе в политиката, че и в Парламента!
  • -6
    2
    Доган
    Е владян имотите повече от 10 години и е станал собственик с давностно владение, без възражение от страна на собственика.
  • 18
    1
    Кибик
    Започна се! Вземам кока-кола и пуканки и сядам да гледам.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари