Тимур Халилов: Не сме спокойни за сигурността на д-р Ахмед Доган

0
Няма аргументи за ограничаване на достъпа до улицата в „Бояна“
Няма аргументи за ограничаване на достъпа до улицата в „Бояна“

Няма аргументи за ограничаване на достъпа до улицата в „Бояна“

Загрижени сме за сигурността на д-р Ахмед Доган, който в момента е без охрана, заяви независимият депутат Тимур Халилов пред имота в квартал „Бояна“, който до неотдавна беше дом на почетния председател на ДПС.

Във видео, разпространено на фейсбук страницата „ДПС пресцентър“, Халилов сподели, че през последните пет дни гражданите нямат достъп до улицата в квартала. „Няма никакъв аргумент, с който можете да убедите гражданин на свободна, европейска България, че той няма право да влезе в тази улица, която е публична собственост“, подчерта депутатът. Халилов добави още, че в имота се допускат само определени лица, а действията вътре предизвикват интерес сред тях.

Тимур Халилов също така напомни, че домът е бил обитаван от д-р Ахмед Доган в продължение на 20 години и е бил свързан с дейности на ДПС, което прави нелепо съмнение относно пребиваването му там.

Миналата седмица, привърженици и симпатизанти на ДПС (с изключение на групата около Пеевски) се събраха в квартал „Бояна“, пред имота на д-р Доган. В петък напрежението между присъстващите и полицията, която охраняваше имота, ескалира.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Да припомним:
    Този нагъл рязан PD-раст е УБИЛ ДВАМА ДУШИ в ДВЕ РАЗЛИЧНИ КАТАСТРОФИ – през 2002 г. и през 2011 г.! ***** https://www.marica.bg/region/haskovo/kandidat-za-evrodeputat-sadi-jertvata-si-za-nad-13-000-lv ***** https://novini.bg/bylgariya/politika/7778
  • 3
    1
    112
    Ти гледай себе си и си изплати задълженията ,за който си осъден,за осакатяването на хората от катастрофата по твоя вина ! Все пак това са 17000 лева и вече 10 години се ослушваш ! Па скрий се малко де ...!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари