Полицейски патрули охраняват дома на Ахмед Доган в София

0
Множество представители на ДПС пристигнаха на мястото след сигнал за влизане
Множество представители на ДПС пристигнаха на мястото след сигнал за влизане Снимка: БТА / Никола Узунов

Множество представители на ДПС пристигнаха на мястото след сигнал за влизане

В столичния квартал „Бояна“ три патрулни автомобила на полицията бяха разположени пред дома на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Според източници, представители на ДПС са подали сигнал за неоторизирано влизане в жилището му, което е предизвикало незабавната реакция на органите на реда.

На място са пристигнали множество представители на ДПС, сред които евродепутатът Илхан Кючюк и народните представители Рамадан Аталай, Тимур Халилов и Джейхан Ибрямов. Те се присъединиха към симпатизантите на Доган, които вече бяха на място, като сред тях беше и Хасан Азис, дългогодишен кмет на Кърджали.

Младежката организация на ДПС също изпрати свои представители, които се събраха пред жилището на Доган, като всички очакваха допълнителна информация за ситуацията. Медии също бяха на място, за да отразят събитията, които бързо привлякоха общественото внимание.

До момента не е ясно какви са точните обстоятелства около влизането на неизвестните лица в дома на Ахмед Доган, но засиленото полицейско присъствие остава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    бах ти глупаците
    Аз иначе съм смрадливата бесарабска евроГейска курва,понеже ДеБелян ПеПеевски е първи евроатлантик,аз съм се надупил в негова посока и всеки ден ми набиват в разпрания бесарабски гъз опорките заедно с мазното кафенце хахахаха
  • 1
    4
    бах ти глупаците
    Бах ти смешните милиционери ...хахахаха Руската курва Доган ,комунистическия доносник Доган,тайния агент Сава..ахахахах пазителя на ..хаахха етническия мир,дето направи една шайка милионери ..къде е Емел Етем Тошкова ...Харчи се милионите ...Сега милионерите защитават онбашията крадец ,урод и доносник ...Тъп драндарски селянин ,попаднал на точното място в точнота време...Пускам сълза ....милия той ...нямал дом ..А бедните наши турски сънародници ,опъват каиша и се чудят в коя страта от ЕС да отидат ,че ...хахха простака от Сараите да си кледа кефовете.
  • 0
    3
    Само да попитам.
    Този дом НЕ Е на Доган. Има си законен собственик. И Дунав мост ли удря коляно на това чучело от миналото?
  • 6
    2
    Егати филма
    Пари и съдебна система срещу електорат. Любопитна битка ще е.
  • 8
    1
    Магнитски срещу....
    ...Магнитски...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари