Тимур Халилов: Коалицията на Пеевски е националистическа, а не евроатлантическа

0
Затова тя няма как да представлява избирателите на Движението за права и свободи
Затова тя няма как да представлява избирателите на Движението за права и свободи Снимка: Милена Стойкова / БТА

Затова тя няма как да представлява избирателите на Движението за права и свободи

Коалицията, създадена от Делян Пеевски за предстоящите избори, е ориентирана към националистически идеи, а не към евроатлантическа платформа, което ясно личи от програмите на участващите в нея партии. По тази причина тя не може да бъде представителна за избирателите на Движението за права и свободи (ДПС). Това изтъкна в Народното събрание независимият народен представител Тимур Халилов, който е сред поддръжниците на почетния председател на ДПС, д-р Ахмед Доган.

Според Халилов съществува само едно истинско ДПС, основано от Ахмед Доган и обединяващо хората, които следват неговите принципи и идеи. Той подчерта, че Делян Пеевски и неговите съратници са изключени от движението и не представляват волята на избирателите на ДПС.

Същевременно Централната избирателна комисия (ЦИК) постанови с решение от изминалата вечер, че формациите „ДПСНово начало“ и „ДПС - Демокрация, права и свободи“ трябва да представят до 7 септември документи, доказващи, че официалната партия ДПС не е свързана с тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Евро -- таратанец
    Sorry , не знаех , че Коалицията на Прасета край Копанята била Националистическа. Мислех , че е Евро -- атлантическа .
  • 8
    2
    Нека припомня:
    Тоя наглият е УБИЛ ДВАМА човека в ДВЕ различни КАТАСТРОФИ! ************************** https://www.marica.bg/region/haskovo/kandidat-za-evrodeputat-sadi-jertvata-si-za-nad-13-000-lv ************************** https://novini.bg/bylgariya/politika/7778
  • 6
    1
    Русенец
    А вашето движение е етническо и няма място в политическото пространство .
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари