ДПС събира сигнали за репресии и натиск срещу свои членове и симпатизанти

0
Ахмед Доган пристигна в централата малко преди 12:00 часа
Ахмед Доган пристигна в централата малко преди 12:00 часа Снимка: ДПС / Архив

Ахмед Доган пристигна в централата малко преди 12:00 часа

В централата на Движението за права и свободи (ДПС) в София продължава трети пореден ден интензивната работа по съставянето на кандидат-депутатските листи на коалицията, подкрепяща почетния председател Ахмед Доган. Представители на областните структури, лоялни на Доган, се събраха в столицата, за да участват в този важен процес.

Събитието привлече вниманието на медиите, когато малко преди 12:00 часа Ахмед Доган пристигна в централата, посрещнат с въодушевени аплодисменти от присъстващите, информира БНР.

Депутатът Тимур Халилов сподели подробности за хода на консултациите, заявявайки: "Процесът на подреждане на листите продължава както и през предходните два дни. Очакваме да приключим работата и да имаме готови листи в понеделник. Почетният председател участва активно в този процес."

Представителите на крилото, подкрепящо Доган, изразиха загриженост относно получени сигнали за репресии и натиск върху членове и симпатизанти на тяхната фракция. Халилов коментира ситуацията, казвайки: "Ще предприемем действия, за да информираме европейските ни партньори и международните институции, защото се оказва, че в България държавните институции работят в полза на едно определено лице и реално всичките жалби, които ние отправяме към МВР, остават без резултат."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари