Делян Добрев: ПП-ДБ имат нужда от Гинко билоба, ако не помогне - пенсиониране!

0
Денков, препоръчвам ти Гинко билоба 3 пъти дневно! Най-приятелски!
Денков, препоръчвам ти Гинко билоба 3 пъти дневно! Най-приятелски! Снимка: Делян Добрев / Facebook

Денков, препоръчвам ти Гинко билоба 3 пъти дневно! Най-приятелски!

Делян Добрев към ПП - ДБ: Време е за „Гинко билоба“ или пенсиониране.

Делян Добрев от политическа партия ГЕРБ отправи критични коментари към Продължаваме промяната - Демократична България (ПП - ДБ) в публикация във Facebook, подчертавайки необходимостта от „Гинко билоба“ или спешно пенсиониране за техните членове.

Гинко билоба! ППДБ имат спешна нужда от Гинко билоба и ако това не им помогне - от още по-спешно пенсиониране!“ – заявява Добрев в началото на своя пост, след което продължава с анализ на текущата политическа ситуация и действията на премиера Николай Денков.

Критика към премиера

Добрев обръща внимание на изказване на премиера Денков, според което лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е свалил две правителства на ПП - ДБ. „Денков е роден 1962 година. Тоест тази година ще навърши 62 години. Нормално е на тези години основно да ти се пътува (в чужбина - мечтата на пенсионера), както и да забравяш много... Затова са измислили и Гинко билобата. Пие се от 40 до 120 мг три пъти дневно.

Обвинения за забравяне и политически манипулации

Според Делян Добрев, първото правителство на ПП - ДБ падна поради оттеглянето на подкрепата от страна на Слави Трифонов и партия Има такъв народ (ИТН), а не заради действия на ГЕРБ. Добрев припомня, че по това време ПП се опитваше да купува депутати от ИТН, което бе разкрито от Виктория Василева и Радостин Василев. „ГЕРБ им разкривахме далаверите и им гледахме сеира.“

Второто правителство, според Добрев, бе свалено поради личната оставка на Денков пред 49-тото Народно събрание. „Ако не я беше подал, можеше още да си е премиер, защото аз единствен в ГЕРБ исках да си ходи.“

Препоръка за бъдеще

В заключение, Делян Добрев дава „приятелски“ съвет на Денков: „Денков, препоръчвам ти Гинко билоба 3 пъти дневно! Най-приятелски!“ Той също така напомня, че именно Бойко Борисов е този, който го избра за премиер, а не го свали: „Ако не беше Борисов, още щеше да мишкуваш в Министерство на образованието.“

Публикацията на Добрев предизвика силен обществен и медиен интерес, като мнозина очакват реакция от страна на премиера и ПП - ДБ. Ситуацията подчертава нарастващото напрежение в българската политическа сцена, където словесните атаки и взаимните обвинения стават все по-чести.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    TAPLE
    Нека бъде второто ;)
  • -1
    5
    Кур за ППДБ и Зеленски
    Циганските духачи Кирил ПУтков и Педал Ококорен отдавна трябваше да са в затвора,да им еба путката майна!
  • 7
    4
    Кур за ГЕРБ и Путин
    Тоя с тая циганска мутра, трябваше отдавна на е в затвора , да му еба майката!
  • 5
    3
    Витан Капудалиев
    На меката русоидна пишка Делян Добрев и ГЕРБ е редно да си вземат редовно Виагра, че с тия меки пишки едно правителство не могат да направят , педерасите. Като не могат да напрявят сами правителство и всички им отказват, импотентните кавали от ГЕРБ изпадат в тежки комплекси и ги избива на злоба.
  • 9
    2
    Ей това изречение стига
    "Затова са измислили и Гинко билобата." Кои са тия дето са измислили Гинко билобата бе Дебиляне? :D Човек без елементарни познания от обща култура тръгнал да дава акъл по сложни икономически въпроси. Аз пък Дебиляне да ти обадя ей тоя НАУЧЕН ФАКТ за Гинко Билобата: Съществуването на растението Гинко билоба може да бъде проследено назад в земната история до юрския период. По времето на динозаврите, гинкото се е срещало върху голяма част от сушата и дори след като много други видове изчезнали, това растение се е запазило непроменено – чак до наши дни. Кои са тия дето са го измислили по времето на динозаврите е една загадка, но вероятно в Дебиляновата празна кратуна някой ГЕРБаджия е измислил гинкото.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари