Николай Денков: Ние нищо не дължим на Бойко Борисов

2
След като свали нашите две правителства, аз не виждам с какви очи той ще търси подкрепа
След като свали нашите две правителства, аз не виждам с какви очи той ще търси подкрепа Видео: NOVA

След като свали нашите две правителства, аз не виждам с какви очи той ще търси подкрепа

Ние нищо не дължим на Борисов. Задача на г-н Борисов е да намери подкрепа за това, което той предлага. След цялата кампания, след като свали нашите две правителства, аз не виждам с какви очи той ще търси подкрепа за това, което поставя. Това коментира пред журналисти председателят на парламентарната група на "Продължаваме промяната - Демократична България" Николай Денков след консултациите при президента Румен Радев.

Попитан дали ще върне жеста, каквато възможност допусна Борисов по-рано днес, Денков отговори - ние нищо не дължим на г-н Борисов. Това, което той дължи пред българския народ е да състави правителство, след като два пъти го е свалял, посочи той, предаде БТА.

Денков добави, че Борисов е предизвикал този хаос. Той е длъжен да въведе ред в хаоса, каза Денков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    До Денков и ПеПеДеБилите
    Денков, ако не бяха гласовете на ГЕРБ Ви никога, ама никога, ама абсолютно никога нямаше да успеете да направите правителство. Така, че Вие дължите изключително много на ГЕРБ. А в резултат на конституционните промени на вашия конституционен гений Христо Иванов вие станахте зависими и от ДПС. И именно благодарение на гласовете на ДПС се приеха тези недоносчета, наречени конституционни промени. Така, че Вие дължите много и на ДПС. Най вече обстоятелството, че близо 10 дни бедния български народ плащаше заплатите на цели 480 народни представители. така че Денков, по-добре замълчи и не говори неверни неща, защото вече започваме да се съмняваме какъв академик си. Щото нещо в България почна да гъмжи от академици. И в Русе имаме един такъв гений академик от Павликени. А и Денков, да ти припомняме ли, че ти беще заместник министър на образованието именно в правителство на Бойко Борисов от 2014 до 2016 година. Така, че специално ти трябва да си много благодарен. Или като озлобен застаряващ човек, където му спряха опциите да пътува безплатно на държавна издръжка сега говори врели и некипели
  • 2
    3
    добрев размаза денков
    Денков е роден 1962 година. Тоест тази година ще навърши 62 години. Нормално е на тези години основно да ти се пътува (в чужбина - мечтата на пенсионера), както и да забравяш много... Затова са измислили и Гинко билобата. Пие се от 40 до 120 мг три пъти дневно. А останалите, които нямаме нужда от Гинко билоба си спомняме че: 1. Първият кабинет франкенщайн между ПП, ДБ, БСП и ИТН падна, защото СЛАВИ ТРИФОНОВ си оттегли подкрепата. Тогава ПП купуваха депутати на ИТН за милиони - справка Виктория Василева и Радостин Василев. ГЕРБ им разкривахме далаверите и им гледахме сеира. 2. Вторият кабинет изцяло от ППДБ (с едно министърче на ГЕРБ) бе свален от САМИЯ ДЕНКОВ, защото той си подаде собственоръчно оставката пред 49тото Народно събрание. Ако не я беше подал, можеше още да си е премиер, защото аз единствен в ГЕРБ исках да си ходи. Денков, препоръчвам ти Гинко билоба 3 пъти дневно! Най-приятелски! P.S. Денков, Борисов те избра за премиер, не те свали! Ако не беше Борисов, още щеше да мишкуваш в Министерство на образованието", пише Добрев.
  • 7
    2
    Въйййййй!
    Розов, нежен, женски PD-раст, академик по сапуна! Няма да се учудя, ако вчера е участвал по вагина и токчета на LGBTQ+ прайда! ... https://eurocom.bg/new/kostadinov-soros-denkov-ne-e-spetsialist-samo-po-sapuni-prakh-za-prane-i-vero-no-i-po-shampoani
  • -6
    1
    Stoian
    Много вьзпитан човек, умен и ерудиран,Денков,на фона на простия и недодялан тъпак,Боко тиквата и мазния противен Пеевски,направо е злато,жалко,че няма повече такива хора.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари