Бойко Борисов: Всички виждаме как летим към нови избори

1
По-добре ужасен край веднага, отколкото да правим безсмислени неща
По-добре ужасен край веднага, отколкото да правим безсмислени неща Снимка: Бойко Борисов / Facebook

По-добре ужасен край веднага, отколкото да правим безсмислени неща

"ГЕРБ няма да се откаже от номинацията на Рая Назарян за председател на парламента", коментира лидерът на партията Бойко Борисов след като новите депутати не успяха да изберат председател на 50-ия парламент, предаде БНТ.

Според Борисов съставянето на правителство има смисъл, само ако то е от трите най-големи политически сили в парламента. Това са ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ.

"Ако ме питате дали съм оптимист - не съм. В никакъв случай не съм. Най-голямата партия, по традиция, получава председателя на парламента и след това тръгват някакви процеси. Всички виждаме как летим към нови избори, защото няма отговорни партии. 100 пъти ви казах, че само с ДПС не можем да направим коалиция. Без да има широк формат, не можем да направим коалиция. Правителство на споделена отговорност с повече партии има как да се направи, но правителство, в което всички да стоят и, както гледах днес, Денков да си измисля какво е постигнал - ами не си го постигнал без ГЕРБ. Те нямат чувството, че са сгрешили. Считат, че са жертви. Алексей Петров, за съжаление, го няма. Иначе щяхме да отидем всички в манастира и да се разберем с тях. По-добре ужасен край веднага, отколкото да правим безсмислени неща. Има смисъл управлението, само ако е от трите най-големи партии. Другите, ако искат, добре са дошли също", каза Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    до 4
    Че тя бухалката НАП е на ПП-ДБ-ейците, да ти напомням ли кой е Румен Спецов?!? А ако на великите всичко им е наред, що се притесняват, или май не е наред?!?😁😁😁
  • 0
    5
    Някойси
    Тъпанарите коментирали новината за нови избори май не схващат, че това означава пак разходи за избори, пак служебен кабинет и пак предизборно раздаване на пари от бюджета. Никой не предприема непопулярни мерки по намаляване на разходите, резултата няма да е добър.
  • 6
    4
    Двете прасета
    Двете прасета - тиквата от Банкя и Дебелянчо Беевски са се насрали от страх от новата партия на Ивелин и Полковника. Вчера са пуснали бухалките от НАП в отчаян опит да смажат новата партия в зародиш. Тея двама дърти и дебели мафиоти трябва да бъдат преследвани и заловени като диви зверове !
  • 11
    3
    daskal
    Добра новина за вас. Ако избирателната активност е под 20%, накъдето вървят работите - вие ще имате абсолютно мнозинство. Това е нещо, което негласуващите май трудно ще схванат.
  • 10
    2
    Ant 123
    Прекрасно!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари