БОЕЦ: Калин Стоянов не ни отговори на нито един въпрос и избяга страхливо!

2
Поискахме му оставката очи в очи и му връчихме лично сигнала срещу него за извършени престъпления
Поискахме му оставката очи в очи и му връчихме лично сигнала срещу него за извършени престъпления Снимка: Милена Стойкова / БТА

Поискахме му оставката очи в очи и му връчихме лично сигнала срещу него за извършени престъпления

Служители на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) организираха протест с искане Калин Стоянов да бъде запазен на поста служебен министър на вътрешните работи. Протестът започна в 12:00 часа на площад „Желю Желев“, разположен близо до един от входовете на Народното събрание. Мястото беше избрано, защото именно там номинираната за служебен премиер Горица Грънчарова - Кожарева провеждаше разговори с бъдещите ресорни министри.

Георги Георгиев от БОЕЦ присъства на протеста и заяви пред заместник-директора на СДВР, че Калин Стоянов е „подкрепен от ГЕРБ и от ДПС“ и го определи като „една политическа фигура“. „Вие в момента се политизирате“, категоричен бе той.

Според БОЕЦ, министърът на вътрешните работи Калин Стоянов е пряко замесен в редица тежки престъпления, включително прикриване на криминални схеми и организация на купуване на гласове. Организацията твърди, че полицаи от цялата страна са били принудени да участват в натиск върху властите, за да запазят Стоянов на поста му.

Полицейски натиск и протестна подкрепа

БОЕЦ изнесе информация, че множество полицейски служители от различни градове на страната са получили инструкции да излязат пред районните управления и да демонстрират подкрепа за министъра. Тази кампания се интерпретира като форма на натиск, насочена към запазване на настоящото ръководство на МВР. Служителите на реда, които са отказали да участват в тази инициатива, са били подложени на различни форми на натиск, твърдят от организацията.

Жалко за свестните ченгета в системата“, коментираха от БОЕЦ, подчертавайки, че сред служителите на реда има много професионалисти, които не подкрепят тези действия, но са принудени да участват поради страх от репресии.

Сблъсък с Калин Стоянов

По време на протеста представителите на БОЕЦ успяха да се срещнат лице в лице с Калин Стоянов. Въпреки очакванията за открит диалог, министърът отказа да отговори на нито един от поставените въпроси. Въпросите на организацията бяха свързани с конкретни обвинения за извършени престъпления и оказване на чадър над криминални групи.

Присъстващите на място представители на БОЕЦ не пропуснаха да отправят директно своите искания към министъра. Един от водещите на протеста символично връчи сигнал за извършени престъпления на Стоянов и го призова да подаде оставка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Стоянов
    Калине,ти прекрасно знаеш как беше назначен на този пост,знаеш,че не оправда доверието на българските граждани,да спреш купуването на бюлетини от двете основни,системни партии.Синекурният милиционеро-полицейски синдикат,не е в състояние да ти спаси кабинета,защото ти не ги улесни по никакъв начин.
  • 6
    1
    Коцев
    Същият наглец като тартора си Борисов и съдружника му в мафията- Пеевски. И тия шефове на ОДМВР из цялата страна са подбирани с конкурс по гьонсуратлък, наглост и некомпетентност- справка русенския Пламен Първанов. Да вземат да върнат Николай Ненков по-добре, щото несправедливо го увлониха!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари