Калин Стоянов: Считам, че е редно да остана на поста си

1
Вдигнатият ми юмрук няма нищо общо с този на Румен Радев преди години
Вдигнатият ми юмрук няма нищо общо с този на Румен Радев преди години

Вдигнатият ми юмрук няма нищо общо с този на Румен Радев преди години

Министърът на вътрешните работи обяви, че през последната година многократно му е искана оставката, но въпреки това той смята, че на този етап е редно да остане на поста си. Според министъра има сериозни опити за овладяване на системата на Министерството на вътрешните работи и той вижда своята роля като важна за противодействие на тези процеси.

"Не бих тръгнал срещу нито една институция като ръководител на силовото ведомство", заяви министърът, подчертавайки своята ангажираност към поддържане на законността и стабилността в сектора на вътрешната сигурност. Той също така обясни значението на вдигнатия юмрук, който предизвика различни реакции в общественото пространство.

"Вдигнатият ми юмрук няма нищо общо с този на президента Радев преди години. Много пъти съм поздравявал полицаи с този жест", поясни министърът, подчертавайки, че този символ не трябва да бъде тълкуван като политическа позиция или подкрепа за протестни действия.

Освен това, министърът благодари на Делян Пеевски за подкрепата, която той е оказал на Министерството на вътрешните работи. "Знам за поканата му за бъдещ проект и имам и други предложения, но все още не съм взел окончателно решение по този въпрос", добави Стоянов, оставяйки отворена възможността за бъдещо развитие на политическата си кариера.

Тази ситуация поставя министъра в центъра на политическите събития, като исканията за неговата оставка продължават, а общественото внимание е насочено към решенията, които той предстои да вземе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 18
    6
    Драганова
    А аз считам, че е редно Калин Стоянов да не бъде никога повече министър! И също така, освен него трябва да бъдат уволнени и другите политически назначения в полицията, по-конкретно шефовете на ОД МВР в цялата страна, вкл. и този в Русе- Пламен Първанов! Не може едно ярко политически обвързано лице като него да заема повече този отговорен пост, дължащо кариерата си изцяло на ГЕРБ- партията на мафията и мутрите, както и лично на техния провален лидер в Русе Пламен Нунев.
  • 18
    5
    Анчо
    Човек без всякакво достойнство.Всичките му действия са признак на голяма зависимост.
  • 9
    4
    Нищо ново под Слънцето
    За 10 000.00 нетна държавна заплата на месец, ще си пази поста, дори и да затрие Държавата. В Русе е същата история:за 6 000.00 нетна заплата (и много пара "под масата"), един ХОМОСАПИЕНС рискува да затрие града, след като затри многодетното си семейство, заради една фуста. Сега и оре задния двор на вилата на село.
  • 28
    3
    Е, нееее
    Няма такъв гьонсурат в историята ни! Е няма!
  • -10
    2
    До Читател
    Ами не,по скоро не успяха да излязат далаверите с машинките на ДеБил-ПеПеругите благодарение на които тази корумпирана сган е втора политическа сила при реален електорат от има няма 5%-та.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари