Георги Георгиев: Не може с мафията да се бориш срещу мафията!

3
БОЕЦ организира нов протест за отстраняването на Калин Стоянов от поста му
БОЕЦ организира нов протест за отстраняването на Калин Стоянов от поста му Снимка: Георги Георгиев / Facebook

БОЕЦ организира нов протест за отстраняването на Калин Стоянов от поста му

АКО някоя партия и политик са решили, че в нова сглобка с Радев, Борисов и Доган ще се борят срещу Пеевски и мафията ще направи самоубийствена грешка. Не може със задкулисие да бориш задкулисието. За мен няма никаква разлика дали министъра на вътрешните работи е слуга на Пеевски, или е слуга на Радев, или е слуга на Борисов - всички те служат на мафията, а не на гражданите. Не може с мафията да се бориш срещу мафията. И предишната сглобка го доказа. Не може да станеш от скута на Пеевски и да седнеш в скута на Доган, или на Борисов, или на Радев и да мислиш, че ще се случи нещо добро, или нещо различно. Радев е основния проводник и защитник на интересите на Путин и Русия в България и всяка колаборация с него е токсична за всеки, който се нарича евроатлантик и тук не важи принципа "целта оправдава средствата". А Борисов и Доган не са по различни от Пеевски.

Калин Стоянов превърна цялата държава в заложник на Пеевски! Калин Стоянов трябва да бъде сменен и БОЕЦ водим тази битка повече от година! Водим я публично, открито и с ясни аргументи и мотиви! И никога не сме взимали страна, когато мутрите и мафиотските кланове се бият. Гражданите си водим битките за свобода и справедливост принципно и открито - лице в лице срещу мафията.

За сряда от 18:30 ч. БОЕЦ обявихме поредният протест за отстраняването на Калин Стоянов от поста му пред МВР. И отново даваме шанс на партиите и политиците. Вместо да се заиграват в нови сглобки и задкулисни сделки с мафията да застанат до БОЕЦ и гражданите и заедно да спечелим тази битка. Това е единственият правилен начин. В момента това е и най-важният предизборен тест за всички. Те решават, дали да подкрепят гражданското общество публично и открито , или да се удавят и задушат в поредните тъмни сделки, прегръдки и сглобки. Само че, цената пак ни е ще я платим, така както ние я плащаме и за назначаването на Калин Стоянов, когато партиите се прегърнаха с мафията и не ни чуха. Сега можем да се опитаме да спрем този модел и да стъпим на здраво. И можем заедно да го направим. Обединение с гражданите, а не с мафията на Доган, Борисов и Радев.

БОЕЦ призоваваме всички граждани, партии и организации считащи се за демократични да застанат до гражданите в общи действия за отстраняването на Калин Стоянов и Пеевски от МВР. Сряда - 18:30ч. - пред МВР!

Георги Георгиев / БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Roni
    Така е,то всичко са мафиоти и гангстери,и сьд,и здравеопазване,и образование,и правителство,трябва всички в затвора и нови хора да дойдат...
  • -1
    1
    Учуден
    Не съм учуден,че на този мазен ДеБил-ПеПераст "боец" все Путин му е в устата - явно си мечтае да духа на Вовата. Абе ПеПеруго грозна и мазна,ДеБелян е най големият евроатлантик в България бре - какъв Путин те гони ? Да не си мечтаеш и тебе като ДеБелян да те бият и ебат руснаци,че да вземеш малко да отслабнеш вследствие на масажа,а ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари