България: Дълбоко сме шокирани от ужасяващото нападение срещу Тръмп

1
Министерският съвет на Република България направи изявление в социалната мрежа "Х"
Министерският съвет на Република България направи изявление в социалната мрежа "Х" Снимка: Facebook

Министерският съвет на Република България направи изявление в социалната мрежа "Х"

Министерският съвет на Република България направи изявление в социалната мрежа "Х", осъждайки жестокото нападение срещу бившия президент на Съединените американски щати, Доналд Тръмп. Инцидентът стана в Пенсилвания по време на събитие от неговата предизборна кампания и предизвика вълна от възмущение и съчувствие по целия свят.

„Дълбоко сме шокирани от ужасяващото нападение срещу бившия президент Тръмп по време на събитие от неговата кампания за кандидат. Изразяваме съболезнования на близките на жертвата и пожелаваме пълно възстановяване на ранените от нападението. Политическото насилие е неприемливо и несъвместимо с демокрацията.“ - това се казва в изявлението на Министерския съвет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    14
    Мухахахахаха
    Според бандеронацистките хохълски екскременти,проститутката която е посланик на УСрайна в България,трябвало да брани някакъв паметник...а защо ? Защото в България червената армия идва с Трети Украински Фронт и в състава са основно тежко алкохолизирани хохъли. Това са тези,които са пукнали от метилов алкохол в Бургас и чийто паметник почитат бандеронацистките екскременти!
  • -2
    13
    Мухахахахаха
    До 12 Според русофилистичните екскременти, оказва се че повлеканата мУтрофанова е бранила украински паметник на бургаското пристанище, видиш ли това там не било паметник на "армията на клошарите"
  • 2
    12
    Фък дъ УКР
    Злоупотребата с метилов алкохол в съчетание с тежка наркомания е запазена марка на бандеронацистките хохли.Това е единственият начин да можеш да се справиш с жалкото съществуване на УСраинец.Но моГилизацията върви по план,което е и най големият кошмар на бандеронацистките слуги,които вече могат да организират единствено атентати...а както виждаме,понеже са с прогнили от дрога и алкохол мозъци,не могат дори един атентат да доведат до успешен край! Успех на господин Тръмп и нека да не се предава!
  • -1
    11
    Фък дъ РФ
    Употребата с метилов алкохол е запазена марка за "армията на клошарите", чиито почитатели са русофилистичните безродници, че и "паметник" в Бургас има "издигнат" на олигофренското събитие "натровени с метилов алкохол" от БеСеПарските признателни отпадъци.
  • 0
    10
    Учуден
    Винаги съм бил един много учуден третополов джендър,освен това страдам от тежка форма на умствена изостаналост,това се дължи на дългогодишна злоупотреба с метилов алкохол.Тръмп направи много позитивни неща през своя първи мандат,сега важното е да вземе втори за да прекрати войната като спре всякаква помощ за бандеронацисткото киевско джудженце...но пък може би е добре БайПън да остане президент на Фашистките Американски Щати,защото никога ФАЩ не са били такава жалка карикатура какво при управлението на Алцхаймер Джо хахаха
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари