БАБХ затвори обект от хранителна верига във Враца

1
Обектът не е спазвал нормативните изисквания за безопасност и хигиена
Обектът не е спазвал нормативните изисквания за безопасност и хигиена

Обектът не е спазвал нормативните изисквания за безопасност и хигиена

Областната дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) - Враца преустанови дейността на обект от хранителна верига в града поради неспазване на нормативни изисквания. Това стана ясно след извършена проверка от инспекторите на дирекцията.

Причини за санкцията

Според информацията, предоставена от ОДБХ - Враца, основната причина за наложената санкция е неспазването на нормативните изисквания за безопасност и хигиена на храните. Обектът е бил подложен на рутинна проверка, при която са установени сериозни нарушения, които застрашават здравето на потребителите.

Как да подадем сигнал

Гражданите, които имат съмнения за нарушения в хранителните обекти, могат да подават сигнали на Горещия телефон - 0700 122 99 или през онлайн формата на уебсайта на Агенцията по безопасност на храните. Инспекторите на ОДБХ - Враца призовават всички граждани да бъдат бдителни и да съобщават за всякакви нередности, свързани с хранителната безопасност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари