БАБХ закри нелегален цех за месо във Видин

0
Обектът е работил без необходимата регистрация
Обектът е работил без необходимата регистрация

Обектът е работил без необходимата регистрация

Съвместна проверка на инспектори от Областната дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) - Видин и Икономическа полиция разкри нерегламентирана дейност в обект за транжиране на месо. Помещението не е регистрирано по Закона за храните, съобщиха от Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ).

Предприети мерки

В резултат на установените нарушения контролните органи са предприели незабавни действия. Обектът е запечатан със специални обозначителни знаци на БАБХ. Иззети са над 2 тона месо, които ще бъдат унищожени по установения законов ред.

Административни санкции

За извършваната нерегламентирана дейност контролните органи са съставили Акт за установяване на административно нарушение (АУАН). Издадена е и заповед за преустановяване дейността на обекта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари