Арена на ТИТАНИТЕ: Надпревара в помощ на Антония Марчева

0

Добромир Добрев от Русе спечели първото място с улов от 16,820 килограма

В неделния ден, парк "Рибарниците" в Костанденец се превърна в място за благотворителна инициатива, събираща десетки запалени риболовци. Организирано от "Арена на ТИТАНИТЕ", състезанието привлече 62 участници от Североизточна България, обединени от каузата да помогнат на Антония Марчева – млада жена и майка на едногодишно дете, която спешно се нуждае от трансплантация на костен мозък.

Началото на събитието бе дадено точно в 7:00 часа сутринта, а състезателите имаха на разположение пет часа, за да покажат своите умения и да уловят най-големите риби. В този период, риболовците успяха да извадят над 100 кг риба от водоемите на красивия парк. Събраните средства от 3013,50 лева ще бъдат използвани за покриване на разходите по трансплантацията на Антония.

Първото място в надпреварата бе спечелено от Добромир Добрев от Русе с общ улов от 16,820 кг. Второто място зае Айкун Али от Разград, който улови общо 12,230 кг риба, включително най-голямата риба на събитието – амур с тегло 4,770 кг. Станимир Стоянов от Попово завърши трети с улов от 9,750 кг.

Специални награди бяха връчени и на най-младия участник, 11-годишен риболовец, както и на най-възрастния – 72-годишен мъж. Единствената жена участничка също получи награда за смелостта си да се включи в надпреварата.

Организаторите на събитието, сред които "Неломил" ЕООД и Парк "Рибарниците", изразиха своята благодарност към всички, които подкрепиха инициативата. В обръщение към участниците и публиката те подчертаха важността на обединението в името на доброто, използвайки мотото "Съединението прави силата!".

Тази благотворителна инициатива показва как спортът може да бъде не само начин за развлечение, но и средство за подпомагане на хора в нужда. Събраният финансов принос е значителен, но още по-ценно е посланието на съпричастност и хуманност, което това събитие предаде.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари