Теодора Гаджева спечели титлата „Мис Бяла“

2

Мис Бяла 2024: Теодора Гаджева е новата кралица на красотата

Снощи, в присъствието на 800 зрители на градския басейн, се проведе конкурсът "Мис Бяла 2024". Събитието, което привлече вниманието на местните жители и гости, завърши с коронясването на 18-годишната Теодора Гаджева. Подгласнички на новата кралица на красотата станаха 17-годишните Александра Петрова и Пресияна Стефанова.

Кметът на град Бяла, господин Иван Иванов, откри официално конкурса и използва възможността да обяви лятната културна програма за 2024 година.

Секретарят на община Бяла, госпожа Пачалиева, връчи парични награди на всички участнички. Госпожа Пачалиева, която бе и председател на журито, отбеляза високото ниво на конкурса и усилията на всички момичета.

Конкурсът "Мис Бяла 2024" бе воден от специалния гост на вечерта – певицата Бриана. Тя не само изпълни няколко от своите най-популярни песни, но и създаде невероятна атмосфера с енергичните си изпълнения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    Daneca
    Тая в дясно обича аналния секс
  • 0
    8
    007
    Леле мале. Едната кривокрака, другата ниска и с яки бутове, третата ухапана в лицето. Само чернокосата е готина мацка
  • 0
    7
    учуден
    А видният беленски плейбой Пламен Нунев защо не е сред зрителите?
  • 1
    6
    Отчайващо
    Стимулират се най-низките страсти на нацията с тези конкурси, които допринасят за опростачването, неграмотността и липсата на духовни ценности но младите българи...
  • 5
    5
    😂
    Ебаси чакалите
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари