10-метрово дърво смаза автомобил в центъра на София

0

Природната стихия се случи на улица "Любен Каравелов"

Внезапно падане на дърво блокира столична улица и смачка автомобил.

Десетметрово дърво рухна върху паркиран автомобил на улица "Любен Каравелов" в столицата София, предизвиквайки временно прекъсване на движението в района. За щастие, при инцидента няма пострадали.

Представители на Министерството на вътрешните работи - София информираха, че незабавно след получаване на сигнала, на място е изпратен екип на пожарната, който да се заеме с разчистването на падналото дърво.

За да осигурят безопасността на гражданите и да улеснят работата на пожарникарите, органите на реда са предприели мерки за временно спиране на движението в засегнатия участък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    смях в залата
    Протестиращите противници на рязането на стари и изгнили дървета да платят колата и на пожарникарите.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари