Автомобил лумна в пламъци на Околовръстното на София

0
Причината за пожара най-вероятно е техническа неизправност
Причината за пожара най-вероятно е техническа неизправност Снимка: Facebook

Причината за пожара най-вероятно е техническа неизправност

​Драматичен инцидент разтърси района на старото Околовръстно шосе на София в четвъртък следобед. Лек автомобил се превърна в огнена стихия край село Локорско, привличайки вниманието на множество очевидци. Информацията за случилото се бързо се разпространи в социалната мрежа Facebook, където потребители споделиха снимки на обхванатата от пламъци кола.

Във Facebook групата "Катастрофи в София" бе публикувана зрелищна фотография, запечатала момента, в който автомобилът е погълнат от огнената стихия. Кадърът, дело на Милен Маринов, красноречиво илюстрира сериозността на ситуацията.

Очаква се екип на пожарната да пристигне на мястото на инцидента, за да овладее ситуацията и да предотврати евентуалното разпространение на огъня.

Предполага се, че причината за запалването най-вероятно е техническа неизправност на автомобила. Към момента на публикуване на новината няма данни за пострадали хора при инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари