Борисов искал "преформатиране на управлението“

0
Бившият премиер използва и днешния ден, за да обвини президента Румен Радев. По думите президентът разделя нацията, а управлението на кабинета Кирил Петков нарече „аматьорщина“
Бившият премиер използва и днешния ден, за да обвини президента Румен Радев. По думите президентът разделя нацията, а управлението на кабинета Кирил Петков нарече „аматьорщина“ Снимка: Фейсбук

По повод 3 март бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов изтъкна, че България трябва да помни историята си и да осъжда съвремието, предава БНР

Днес има агресия, има война, има незаконно нахлуване на територията на Украйна. Ние с целия демократичен свят осъдихме това. В същото време да си забравяме историята, хилядите загинали - и руски, и украински, и черногорски, и полски, и финландски, и румънски, са си дали живота и след 500 години робство сме се освободили“.

Борисов каза това в Котел, където поднесе цветя на паметника на Георги Раковски и посети музея на котленските възрожденци:

Бившият премиер обвини президента Румен Радев, че разделя нацията, а управлението на кабинета Кирил Петков нарече „аматьорщина“. Заради „чудовищната инфлация“ Борисов настоя за „преформатиране на управлението“.

"Румен-Радевата зима иде, предупредих ви. Ето, случи се, каза още той и отбеляза опашките по бензиностанции, и по думите му, чудовищния скок в цените на тока, на газа", каза Борисов. 

От своя страна, бившият енергиен министър Делян Добрев съобщи, че часове след нахлуването на Русия в Украйна, на газовата борса е била извършена сделка за 4200 мегаватчаса газ на половин цена.

„Разликата в цената по количествата е над 400 000 лева за секунди през нощта. Заради тези действия от 1-ви април увеличението на цената на газа ще е брутално в България. За утре цената на тока ще е рекордна за всички времена. Следващата седмица ще е още по-висока. От 1 април няма един лев компенсация нито за тока, нито за газа“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!
Етикети

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Мунчо
    Тиквомире, не знам какви точно аматьори са тези, но ти и Шайката сте професионални крадци. Дано по скоро те преформатират в Софийския централен.
  • 5
    2
    русенец
    Тиква, не вярвах, че народът ще избере по-тъп от теб. :(
  • 9
    1
    Типигоз
    Друга дума нямам ама квото ида каже Човек сее малко за тоя нахал
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари