Започва информационна кампания за приемането на еврото

1
ЕК работи в тясно сътрудничество с българските институции
ЕК работи в тясно сътрудничество с българските институции

ЕК работи в тясно сътрудничество с българските институции

От днес представителството на Европейската комисия у нас започва информационна кампания във връзка с приемането на еврото. Тя цели да отговори как ще мине преходът и какво ще стане с парите ни, поясни в "Денят започва" Бойко Благоев - и.д. ръководител на представителството на ЕК в България.

ЕК работи в тясно сътрудничество с българските институции. Бойко Благоев призова българските граждани да търсят информация от достоверни източници.

"Българското общество е разделено в мнението си за еврото. Надяваме се с тези практически факти да предизвикаме дебати и да се появи все повече информация", заяви пред БНТ Благоев.

Той коментира, че няма да има драстичен скок на цените у нас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Кога Конституционният съд ще...
    Едва тогава, след получения резултат, може да се говори за еврозоната и прочие идиотизми! "Еврото" е фиксирано - на когото му трябва евро, да отива в "европейските страни". Ние тука сме си България, имаме си национална валута - "Лев"! Анадънму?
  • 2
    7
    до 123
    Бързат да си укрепят позицията на еврото с нашите държавни спестени пари..всичко ще замине и да - ще ни еб*т майката
  • 2
    6
    123
    Ще ни ебЪт майката с това евро. Свършено е с нас. ЕС бърза, защото ще ни анексира последния суверен и ще укрепи разклатената позиция на еврото на наш гръб.
  • 5
    5
    до 4
    Ами... 1.95583 лв. даскале. Във валутен борд сме, с еУросъюз и без еУросъюз...
  • -2
    4
    daskal
    Колко ли би струвало едно евро, ако не бяхме в ЕС?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари