Задържаха шофьора на почистващата машина, премазала момче на плаж в Созопол

1
Детето е в кома
Детето е в кома

Детето е в кома

Вчера вечерта, на плажната ивица на Созопол, се случи тежък инцидент, при който пострада 9-годишно момче от Пловдив. Сигнал за случилото се бе подаден около 20:05 часа. Според информация от Областната дирекция на МВР - Бургас, машината, която е причинила инцидента, е била управлявана от 69-годишен мъж, който вече е задържан за 24 часа.

Множеството свидетели и очевидци на инцидента вече са разпитани, а по случая е образувано досъдебно производство. Според първоначалната информация, момчето се е качило на инвентар, закачен на задната част на трактора, когато е било затиснато от задвижващия се механизъм на машината.

Пострадалото дете е отведено в Университетската многопрофилна болница за активно лечение в Бургас в тежко състояние, като травмите му са по цялото тяло. Момчето е било в кома при постъпването си в болницата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    русенец
    Родителите са оставили без надзор малолетно индивидче, очевидно със специфични нужди ( аха да кажа абсолютно дебилче ) . Би следвало да бъдат съдени, а ако случайно са възпитали и други кретенчета, то те да бъдат отнети и възпитавани в здрава среда! Пък трактористът дано се сети, че може да осъди държавата и да си оправи старините във финансов аспект!
  • 18
    2
    Някой
    Детето е жертва на днешната форма на "възпитание", схващането "на децата всичко да им е позволено". Ако водача на машината беше направил забележка за да предодврати инцидентa, майката или бащата, щяха да се развикат, какъв е той да си позвлява да отправя забележки към детето им, и сега отново водача на машината е виновен, щото видиш ли не е предодвратил инцидента ... Яки шамари за самозабравилите се келеши, връщане на шамаренето в училищата, наритване на разглезените кифли и татуирани татковци, дето за щяло и нещяло налитат на бой. Днешните деца се отглеждат като животни - правят каквото си пожелаят, всичко им е позволено, а родителите им не им правят никакви забележки
  • 20
    1
    Кочина
    Арестуван е напълно невинен човек, като невинността му е потвърдена и от камери и от свидетели. Правни основания има ли тоя арест бе? Каква е тая кочина в която всеки е виновен даже и след доказване на противното? АБСУРДНА ЧЕНГЕДЖИЙСКА КОЧИНА! Когато трябва да арестуват някой техен агент извършил престъпление те го прикриват, но като е за арест на невинен човек са първи!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари