Влогър катастрофира на живо пред 185 000 зрители

0
Джак Дохърти предизвика пътен инцидент, докато стриймваше на магистрала в САЩ
Джак Дохърти предизвика пътен инцидент, докато стриймваше на магистрала в САЩ Снимка: Джак Дохърти / X

Джак Дохърти предизвика пътен инцидент, докато стриймваше на магистрала в САЩ

Популярен влогър претърпява катастрофа на магистрала в САЩ.

Джак Дохърти, 20-годишен влогър с огромна фен база в социалните медии, претърпя пътен инцидент по време на излъчване на живо в YouTube. Младежът, известен с шеговитите си видеоклипове и смели каскади, управлявал луксозния си автомобил по мокър път, когато загубил контрол и се блъснал в мантинелата.

Инцидентът се случил в събота сутринта, докато Дохърти пътувал заедно със своя оператор Михаел. Видеозаписът показва влогъра зад волана, движещ се в лявото платно на магистралата. Кадрите разкриват, че младежът не спазва напълно правилата за движение - докато едната му ръка е на волана, с другата той държи смартфон, в който очевидно се взира често по време на пътуването.

Внезапно се чуват развълнувани викове и камерата започва да се тресе. Луксозният автомобил се завърта, вероятно поради аквапланинг, и се удря в мантинелата. Катастрофата е наблюдавана на живо от близо 185 000 зрители в YouTube канала на Дохърти.

След инцидента влогърът призовава за помощ, а спасителните екипи реагират незабавно. Двамата младежи са транспортирани до болница, където по-късно демонстрират добро настроение въпреки случилото се. Дохърти публикува снимка на своя леко ранен оператор от болничното легло.

Малко след инцидента YouTube акаунтът на Дохърти е деактивиран поради нарушение на правилата на платформата. В повечето американски щати използването на мобилен телефон по време на шофиране е забранено, като нарушителите са изправени пред глоби между 50 и 500 долара.

Джак Дохърти започва своята YouTube кариера на 13-годишна възраст и бързо набира популярност със забавното си съдържание и рисковани каскади. Към момента на инцидента той има почти 15 милиона последователи само в YouTube, а общият брой на феновете му в различните социални платформи достига милиони.

По-рано тази година влогърът сподели, че е закупил спортната си кола в края на миналата година и я е боядисал в ярки цветове, превръщайки я в своеобразна запазена марка.

Този инцидент повдига сериозни въпроси относно отговорното поведение на влиятелните личности в социалните медии и потенциалните рискове, свързани с търсенето на внимание онлайн за сметка на личната безопасност и спазването на закона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари