Тежка катастрофа на Подбалканския път

1
При инцидента са пострадали две жени
При инцидента са пострадали две жени

При инцидента са пострадали две жени

Тежка катастрофа на Подбалканския път прати двама души в болница.

Сериозен пътнотранспортен инцидент е станал на Подбалканския път в близост до разклона за село Горно Сахране, община Павел баня. Сблъсъкът е между два автомобила, като по неофициална информация една от пострадалите - жена шофьор, е транспортирана до болница в критично състояние. Втора жена също е настанена в болнично заведение за лечение, съобщи knews.bg.

В резултат на произшествието движението в района е силно затруднено. В момента трафикът се осъществява в една лента под надзора и регулацията на пътна полиция. Властите призовават всички участници в движението да шофират с повишено внимание и да следват указанията на органите на реда.

Подробности относно причините за инцидента все още не са известни. Очаква се експертите да извършат оглед на мястото и да установят обстоятелствата, довели до сблъсъка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари