Хванаха 83-годишен шофьор да кара в насрещното на "Хемус"

0
Шуменската полиция успешно предотвратява потенциална катастрофа
Шуменската полиция успешно предотвратява потенциална катастрофа Снимка: БТА

Шуменската полиция успешно предотвратява потенциална катастрофа

Инцидент, който за щастие не завърши трагично, разтърси пътуващите по автомагистрала "Хемус". 83-годишен водач бе заловен да шофира в насрещното платно, създавайки сериозна опасност за себе си и останалите участници в движението.

Драматичната ситуация се разигра около 11:25 часа в района на град Шумен. Възрастният мъж, чиято самоличност не бе разкрита от властите, бе забелязан да се движи в изпреварващата лента на платното от Варна за София. Проблемът? Посоката му била обратна на разрешеното движение.

Бърза реакция на пътна полиция

Благодарение на бдителността на пътуващите и бързата реакция на органите на реда, потенциална катастрофа бе предотвратена. Полицейски екип успя да локализира и спре нарушителя, преди да се случи най-лошото.

След като бе прекратено опасното пътуване на възрастния шофьор, служителите на реда своевременно изведоха автомобила от платното за движение, възстановявайки нормалния трафик по натоварената магистрала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Мухаха
    До 5 - няма достатъчно цигани евроГейци да гласуват за Простото ама то и без това джендърите са реално около 4-те процента тоест пети или шести в класацията
  • 0
    6
    Мухаха
    Аз често проституирам в района на тази магистрала и видях случая,дядката беше ходил да си продаде гласа за Простото и Ококореното,че нямало кой да гласува за тях и купували гласове - анаЛдънму :))
  • 1
    5
    мушице
    а за вас как са гласоподавателите, гледам вече на трето място се смъкнахте?!? Що така бе, Миме?!?😁😁😁
  • 0
    4
    Мухаха
    Няма да тормозите нашите гласоподаватели на БКП и вгъZZраждане на преклонна възраст! То и без това вече никой с акъл няма да гласува за нашите две умиращи руZZшлямски партийки! Анадънму! :))
  • -3
    3
    хи, хи,
    Гледам джигитите се разсърдили, как така, та те са абсалютно законопослушни!😁😁😁 Как е, истината май боли?!? Я проверете, на този 83 годишния, колко под 60 са се движили в насрещното на автомагистрала у нас?!? Май отношението хич не е в полза на „младежите“😜
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари