Автомобил „кацна" на мантинела на АМ „Хемус"

1
Трети пътен инцидент за седмица по магистралата в Шуменска област
Трети пътен инцидент за седмица по магистралата в Шуменска област Снимка: МВР - Шумен

Трети пътен инцидент за седмица по магистралата в Шуменска област

Шофьорите, пътуващи по автомагистрала "Хемус" в посока София, трябва да бъдат особено внимателни в участъка близо до град Нови пазар. Временно ограничение на движението е въведено по изпреварващата лента при 369-ия километър на магистралата поради възникнало пътнотранспортно произшествие.

Инцидентът е регистриран рано сутринта на 23 септември 2024 година, малко след 06:30 часа. Според първоначалната информация, предоставена от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи - Шумен, няма данни за пострадали лица при произшествието.

В резултат на инцидента предпазната мантинела е повредена, като част от нея е деформирана и стърчи в близост до изпреварващата лента. В момента се извършват дейности по обезопасяване на участъка, за да се гарантира безопасността на преминаващите превозни средства.

Движението в района на инцидента се осъществява само в активната лента, като екипи на пътна полиция регулират трафика. От Областната дирекция на МВР - Шумен призовават всички водачи на моторни превозни средства да проявяват повишено внимание при преминаване през засегнатия участък.

Този инцидент е поредният в серия от произшествия, регистрирани по автомагистрала "Хемус" през последните дни. На 20 септември 2024 година беше въведена временна организация на движението при 349-ия километър на магистралата, преди разклона за град Нови пазар. Само два дни по-рано, на 18 септември, подобни мерки бяха предприети и при 363-ия километър на автомагистралата след друго пътнотранспортно произшествие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари