Винс Вон получава звезда на холивудската Алея на славата

0
Звездата на актьора ще бъде 2786-ата по ред
Звездата на актьора ще бъде 2786-ата по ред Снимка: EPA / Claudio Onorati

Звездата на актьора ще бъде 2786-ата по ред

Винс Вон, известният актьор, сценарист и продуцент, ще бъде удостоен със звезда на Холивудската Алея на славата. Според информацията, публикувана на официалния сайт на атракцията, това ще бъде 2786-ата звезда на прочутата алея.

Церемонията по откриването на звездата на Винс Вон ще се състои на 12 август, като на нея ще присъстват редица известни личности. Сред поканените гости са журналистът Мелвин Робърт, продуцентът и сценарист Бил Лорънс и кинодеецът Питър Билингсли.

Холивудската търговска камара е горда да удостои многоликия Винс Вон със звезда на Алеята на славата. От работата си в телевизията до киното Винс е оказал голямо влияние върху света на шоубизнеса и ние сме развълнувани да отбележим постиженията му с тази церемония,” заяви продуцентката на церемонията Ана Мартинес.

Винс Вон е добре познат с ролите си в редица популярни филми. Сред тях са “Възражение по съвест”, “Ловци на шаферки”, “Стажанти”, “Четири Коледи”, “Фред Клаус”, “Сред дивата природа” и много други. Неговата кариера в киното и телевизията е белязана с множество успехи и признания, което прави тази звезда на Алеята на славата още по-значима.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари