Виктория Василева: Имаше натиск върху "Величие" и отвън, и отвътре

2
Г-н Михайлов, който си позволи да обвини част от депутатите, не представи никакви доказателства, поясни зам.-председателят на 50-ото Народно събрание
Г-н Михайлов, който си позволи да обвини част от депутатите, не представи никакви доказателства, поясни зам.-председателят на 50-ото Народно събрание Видео: NOVA

Г-н Михайлов, който си позволи да обвини част от депутатите, не представи никакви доказателства, поясни зам.-председателят на 50-ото Народно събрание

Няма да отричам, че натиск върху партия „Величие” има и отвън, и отвътре. Това заяви зам.-председателят на 50-ото Народно събрание Виктория Василева относно раздора в политическата формация.

„Това, което най-много повлия на атмосферата на работа в групата, беше натискът отвътре. Г-н Михайлов, който си позволи да обвини част от депутатите, че били купени от ГЕРБ и ДПС, не представи никакви доказателства”, поясни депутатът от „Величие”, цитирана от NOVA.

На въпрос вярно ли е, че е имало ситуация, при която народни представители са били заключвани в помещение и оставени без телефон дълго време, тя каза следното: „Така разбрах, но не съм присъствала на тази среща. Били са извикани и изолирани от Ивелин Михайлов в Историческия парк край село Неофит Рилски”.

Припомняме, че в четвъртък Централният съвет на партията призова Николай Марков да освободи поста на председател на парламентарната група, а Виктория Василева доброволно да се откаже от заместник-председателската позиция в Народното събрание. Това решение беше публикувано и в официалния сайт на партията.

Виктория Василева отново подчерта, че е получава заплахи за живота си.

„От самото начало полагах усилия групата да не се чувства разединена или служеща на различни интереси. Всички влязохме с една и съща идея”, поясни депутатът.

Ако отидем отново на избори, може би най-добре ще си проличи чии са гласовете, които са вкарали „Величие” в българския парламент”, поясни зам.-председателят на 50-ото НС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    ало, каке,
    нито ти, нито ПОДполковника сте членове на Величие! Къф натиск, кви пет лева! Ако не бяха Ивелин, Карбовски и Киро брейка щяхте да видите парламент през крив макарон!
  • 0
    2
    С непочтени като
    Марков и русенката, нищо не става.Крепостта се предава най - успешно отвътре.А , че го сплашиха Ивелин Михайлов мутрите и го накараха да си затвори устата, разбрахме.Очевадно е. Така е унас, подобно е на латино сериал.
  • 0
    1
    Читател
    НАП притисна този с парковете и другите кухи фирми. По препоръка от ГОРЕ, му казаха: Умната, да не те гони гладът. Дръпна му се фаш..ята и на часа хукна в студията и сайтовете да разтуря "Величието". Заличаваш го с твоите апапи от всички регистри, за да ти е мирна главата.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари