Виктор Орбан пристигна в Киев

0
Виктор Орбан и Володимир Зеленски разговарят по време на среща на върха на ЕС в Брюксел, 27 юни 2024 г.
Виктор Орбан и Володимир Зеленски разговарят по време на среща на върха на ЕС в Брюксел, 27 юни 2024 г. Снимка: Виктор Орбан / Facebook / Архив

Унгарският премиер ще проведе ключови разговори с украинския президент

Унгарският премиер Виктор Орбан пристигна в Киев за разговори с украинския президент Володимир Зеленски.

Унгарският премиер Виктор Орбан пристигна тази сутрин в Киев, за да проведе ключови разговори с украинския президент Володимир Зеленски, предаде Ройтерс, като се позова на пресслужбата на Орбан.

Това посещение се случва в контекста на нарастващото напрежение в региона и необходимостта от обсъждане на възможностите за постигане на мир.

По време на срещата си, Орбан и Зеленски ще разгледат възможностите за мир и стабилност в региона, както и текущите въпроси от двустранните отношения между Унгария и Украйна. Очаква се разговорите да се фокусират върху начините, по които двете страни могат да сътрудничат по-ефективно за справяне с предизвикателствата пред тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    русенец
    Както сте се досетили,аз съм некъпаният,третополов,небинарен джендър травестит Путин Хуйло.Така съм я закъсал с хапчетата за хормонална терапия,че вече не се усещам какви безумия пиша. Орбан е бил поканен от зеленото джудженце за да бъде молен да намери някакво разрешение на конфликта,защото зеленото джудженце усеща,че скоро ще украси някое дървенце с въженце за вратленце. Иначе ако имя някой истински мъжкар наоколо нека се свърже с мен за да ми намести аналната чакра!
  • 4
    6
    що ли си мисля,
    че зеления ще го похарчат точно както Афганистан!
  • 4
    5
    ами не,
    отиде там да му каже в очите да не изтребва народа си!
  • -5
    4
    русенец
    Орбан е отишъл на крака да види как излглежда един истински мъжкар и национален герой. Мъжкар който направи Путлер окупатора и агресора да изглежда смешен и жалък. Естествено това не се харесва на руските ибрикчии в България, цъкайте минуси мишки
  • -2
    3
    Куролап Зеленски
    Опитвам се да си спася хохолския задник,че иначе съвсем скоро ще се вея от някой уличен стълб в Киев...дано господин Орбан да измисли как да се спася,че иначе много дълго ще лапам кура на Вовата в Кремъл!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари