„Възраждане“ призова за бойкот на закриването на Олимпиадата

3
От партията изразиха сериозни опасения, че Олимпийските игри са станали платформа за прокарване на „джендър идеология“ и подигравка с християнските ценности
От партията изразиха сериозни опасения, че Олимпийските игри са станали платформа за прокарване на „джендър идеология“ и подигравка с християнските ценности Снимка: БТА

От партията изразиха сериозни опасения, че Олимпийските игри са станали платформа за прокарване на „джендър идеология“ и подигравка с християнските ценности

Политическата партия „Възраждане“ отправи официален призив към представителите на българските власти и Българския олимпийски комитет (БОК) да не присъстват на церемонията по закриването на Летните олимпийски игри в Париж. Според партията, игрите в столицата на Франция са се превърнали в арена на социални и политически експерименти, които изместват фокуса от традиционните спортни ценности и постижения.

От „Възраждане“ изразиха сериозни опасения, че Олимпийските игри са станали платформа за прокарване на „джендър идеология“ и подигравка с християнските ценности. Според тях, някои от спортните събития, особено в женския бокс, са доказателство за това. Те твърдят, че на ринга са се състезавали състезатели с „очевидни мъжки характеристики“, които се представят за жени и безпроблемно побеждават истинските жени. Това, според партията, компрометира идеята за честна конкуренция в спорта и превръща Олимпиадата в „парад на ненормалностите“.

Спортът и политиката – неразделни ли са?

Позицията на „Възраждане“ е, че Олимпийските игри, които би трябвало да са символ на човешкия дух и постижения, са се превърнали в инструмент за глобална манипулация. Според партията, настоящите процеси в обществото представляват отклонение от нормалността и налагане на нови социални стандарти, които могат да доведат до тежки последици за света. Те настояват, че неучастието на българските представители в закриването на игрите би било важен знак на несъгласие с тази тенденция.

Възраждане“ подчертава важността от своевременна и категорична реакция срещу това, което те наричат „промиване на мозъци“. За тях, неучастието в церемонията по закриването на Олимпиадата е начин да покажат, че България не подкрепя подобни явления, които изопачават представата за нормалност.

България като пример за Европа

Партията също така отбелязва, че България вече е дала пример на Европа с неотдавнашното приемане на законопроект, предложен от „Възраждане“, за изменение на Закона за предучилищното и училищно образование. Според тях, това законодателство ще ограничи пропагандата в училищата и ще предпази младите поколения от влиянието на „джендър идеологията“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    Запознат бесарабски гей
    Извинявам се за коментар 10,взех си хапчетата и сега виждам какво съм искал да напиша.А то е: Европа бавно и сигурно се превръща с джендърска фекална маса.Няма какво да гледаме мюсюлманското население в Русия,защото имаме пред очите си примери какво се случва с мюсюлманското население в Германия,ПедерФранция,Малобритания,Холандия и всички останали страни от Западнала Европа.Аз все още се надявам да ме вземе за булка някой манаф ефенди и да му живея охолно в харема,в краен случай на някой чеченец ще се продам!
  • -5
    10
    Запознат
    Някакво русофилистино човекоподобно, отново е озходило руска фекална маса. Хахавото иZрожденоско, русофилистино лайно, нелепо говори за някакво християнство в пРоссия. Да, ама не. пРоссия е ислямска страна! Ето фактите! "Мюсюлманското население на Русия стремително нараства, главно заради мигрантите от Централна Азия и арабския свят. Това заявява в интервю за "Известия" председателят на Съвета на мюфтиите на Русия Равил Гайнутдин, оглавяващ и Духовното управление на мюсюлманите в страната. Днес в Русия има повече хора, изповядващи исляма, отколкото в царско време, но от някогашните над 14 хиляди култови сгради за тях са останали малко над 8 хиляди. Това поражда огромни струпвания на вярващи край джамиите по мюсюлманските празници. За да се задоволи острата нужда от молитвени домове, в цялата федерация трябва да се изградят още към 50-60 джамии, но строежите често срещат съпротива от страна на местните власти, казва Гайнутдин. До 15 години близо 30 на сто от населението на Русия - в момента 145-милионна страна, ще бъде мюсюлманско. Празничните богослужения само в Съборната джамия в Москва привличат по 130 хиляди души срещу едва 35 хиляди по съветско време, посочва мюсюлманският лидер. Според московските власти в столицата на Русия живеят днес на постоянни и временни начала 3-4 милиона души, изповядващи исляма, добавя той. Преди 10-15 години в Санкт Петербург имаше около 250 до 300 хил. мюсюлмани, а днес броят им наближава един милион. Бурно се развиват мюсюлманските общности в Калининградска област, Карелия, Коми и други региони от федерацията. Постоянно расте броят на изповядващите исляма в Приморски, Хабаровски, Алтайски край, на остров Сахалин, констатира висшият духовник."
  • 1
    9
    Олимпиеца
    Да иде Простото Киро,да го ебе Имане Хатив,алжирския джендър,в гъза и в устата!
  • -1
    8
    Фък дъ РФ
    Допингираните от ФАЩ ги видяхме,всеки знае за тях,дори и бесарабските мърши! Къде са травеститите на Зеленски,още ли превземат КУР-ск или вече ядоха само КУР мухахахаха
  • 0
    7
    Олимпиеца
    Да иде плешивата Златка и да вземе останалите медали за предизборна агитация на Вгъзизраждане
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари