Костадин Костадинов: Длъжен съм да питам - Хитлер, Шиндлер, Шпенглер или Шварценегер има предвид Киро?

2
Кирил Петков в центъра на скандал с обиди към "Възраждане"
Кирил Петков в центъра на скандал с обиди към "Възраждане" Снимка: ПП "Възраждане"

Кирил Петков в центъра на скандал с обиди към "Възраждане"

Политическата обстановка в България отново се нажежи, след като лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов отправи остри критики към съпредседателя на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков. Повод за размяната на обидни реплики стана изказване на Петков, в което той сравнява партия "Възраждане" с Хитлер. Изказването на Петков предизвика бурна реакция от страна на Костадинов, който публично осъди сравнението, използвайки саркастичен тон и остри думи.

"Длъжен съм да питам – Хитлер, Шиндлер, Шпенглер или Шварценегер има предвид Киро?" – така започва коментарът на Костадинов, цитиран от пресцентъра на партията. Той добавя, че в главата на Кирил Петков цари "миш-маш" от объркани мисли и съждения, които водят до нелогични изказвания. Според Костадинов, Петков е пропуснал златна възможност да замълчи и да не се излага.

Сблъсък на мнения за законопроекта срещу пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация

Скандалът между двамата политици избухна на фона на обсъждането на законопроект в Народното събрание, който цели да забрани пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация. Проектът бе разгледан на две четения и предизвика остри дебати в пленарната зала. Костадинов използва случая, за да посочи отсъствието на депутати от коалицията "Продължаваме Промяната - Демократична България" и ГЕРБ по време на важните дебати.

"Отсъстваха 21 депутати от ПП-ДБ и 6 от ГЕРБ. Един поглед в таблицата с гласуването е достатъчен, за да се види, че Кирил Петков не е гласувал и вероятно изобщо не е присъствал на 4-часовите дебати," заявиха от пресцентъра на "Възраждане".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    22
    Кирил Петков
    Абе аз името си не мога да напиша правилно понеже съм олигофрен и ДеБил,вие очаквате Списъка на Шиндлер да знам какво е
  • 0
    21
    мамка ви
    Нов тренд в сексуалното самоопределение плюсчето в ЛГБТ+ се увеличи с още един джендър - „абросексуални“, мамка ви педерасти + https://blitz.bg/svyat/ima-veche-nova-seksualna-orientatsiya-vizhte-dali-ste-edin-ot-tyakh_news1036021.html
  • 0
    20
    русенец
    Мале, като гледам политиците ни, единият е продажен круълски слугинаж, другият, ужким завършил Харвард а не знае Шиндлер. Списъкът на Шиндлер е КЛАСИКА, той е даже повече от класика. Той е символ на борбата на обикновения, демократично мислещ вочек, независимо от неговата народност срещу диктатурата, омразата, ненависта срещу хората. Но на злобата и слугинажа на единия политик отговори невежеството на другия
  • -6
    19
    Куролап Зеленски
    Аз съм руска курва и се поря само анално и само с украински войници. Правя го заради Кремъл и лично за Путин като правя руска пропаганда докато украинските войници ме лашкат анално и после в устата, като им шепна нежно в ушите колко умен и добър е Путин. Това ядосва украинците които започват да ме порят още по-гневно и страстно.
  • 0
    18
    Куролап Зеленски
    Възраждане са патриотична партия. Курчо Простото Путков е по прост и от Хитлер,да не говорим каква мазна куролапаща курва е,шарлатанин и убиец на пътя!ДеБил-ПеПерастката измет трябва да бъде забранена защото това е натибългарска партия на смрадливите ПеПерасти,да им еба майката джендърска в гъза и после както е лайнян в устата да им еба
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари