Уволниха двама заместник-министри в МВР

0
Промени в ръководството на МВР
Промени в ръководството на МВР Снимка: БГНЕС

Промени в ръководството на МВР

Двама от заместник-министрите на Министерството на вътрешните работи вече не са на своите постове.

Уволнени са Стоян Темелакиев и Христо Стефанов, съобщава "Телеграф".

Днес новият министър на вътрешните работи, Атанас Илков, заяви, че са възможни промени в ръководните позиции в системата на МВР. Илков уточни, че всяка промяна ще бъде предприета след задълбочен анализ на дейността на съответните служители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    русенец
    всеки един министър на външните работи е по-добър от Дамаджанов /Бойко Рашков/. колко години след него още се поправят злините, които той причини на системата. най-малката от тях е закриването на стотици полицейски участъци и то в специфични региони. Единствено воден от злобата си и под влиянието на алкохолните изпарения, злините му почти съсипаха системата. Но за сметка на това видяхме луксо в който живее.
  • 4
    4
    Христо Христов
    Че какво му има на Първанов ,а на Кожухаров какво му има ? Я си отворете бюлетините от година и половина на сам и вижте колко работа е свършена и колко гадове има прибрани Колко автомобила има откраднати в Русе Хабер имате ли колко наркопласьора има прибрани ,само си чешете езиците Хората си вършат работата и то качествено
  • 4
    3
    Кланове и Родове
    Цели родове,кланове,братовчеди,племенници,дядови,лелинчо,вуйчовото,татковото,маминото и чат пат на любовницата или пък дайте да му намерим служба.Селищната система на областно ниво е тук.Куца работа.
  • -9
    2
    А Пламен Първанов кога?!
    Той зае поста директор на ОД МВР-РУСЕ съвсем неочаквано и незаслужено, за да угоди на Пеевски и Борисов,а тези преди него нямаше основания никакви да ги сменят . Да се върне Николай Ненков !
  • 5
    1
    нунчо
    А директори,началници на служби и б ез по ле зни старчета на заплата и пенсия КОГА
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари