Тошко Йорданов: Бойко Борисов, ако иска да плаче мъжката в някой ъгъл, емоционалното му състояние не ме засяга

0
Изборът на Рая Назарян не е протягане на ръка
Изборът на Рая Назарян не е протягане на ръка Снимка: "Денят започва с Георги Любенов" / Facebook

Изборът на Рая Назарян не е протягане на ръка

"Емоционалното състояние на Бойко Борисов обективно не ме засяга. Ако иска да е тъжен, ако иска да е весел, ако иска да плаче мъжката в някой ъгъл. Това си е негов проблем. Аз не искам да се бъркам в личния и душевния свят на хората. А за нещата, за които е тъжен, той също носи достатъчно голяма вина да не са се случили. ГЕРБ управлява заедно с ПП-ДБ - къде са им законите, за да бъдат усвоени парите по Плана за възстановяване и устойчивост", заяви в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ Тошко Йорданов от "Има такъв народ".

По думите му изборът на Рая Назарян за председател на парламента не е протягане на ръка. Окачестви подкрепата към кандидатурата ѝ като практичен подход и коментира: "Ако отидем на нови избори, няма никакво значение, че Рая Назарян ще бъде 2 месеца председател на Народното събрание".

"Искаме третия мандат, за да представим експертен кабинет в разговор с всички политически партии", допълни Тошко Йорданов.

Йорданов още веднъж потвърди, че от "Има такъв народ" няма да подкрепят първия и втория мандат на ГЕРБ-СДС и ДПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари