Томислав Дончев: Логично е партньорство с ПП-ДБ въпреки всички хули и обиди

0
Категорично "не" за коалиция с ДПС
Категорично "не" за коалиция с ДПС

Категорично "не" за коалиция с ДПС

Томислав Дончев: Логично е партньорство с ПП-ДБ въпреки всички хули и обиди.

Категорично "не" за коалиция с ДПС

Заместник-председателят на ГЕРБ и водач на листата в Габрово Томислав Дончев заяви позицията си относно бъдещите политически партньорства в студиото на "Здравей, България" по NOVA. Според него партньорството с ПП-ДБ е логично и обществено приемливо, независимо от отправените критики.

"Не си представям коалиция с която и да е от двете формации на ДПС, това би разделило допълнително обществото", категоричен бе Дончев.

Въпросът с избора на главен прокурор

По отношение на избора на нов главен прокурор, заместник-председателят на ГЕРБ изрази загриженост относно легитимността на процеса. Той посочи, че макар Висшият съдебен съвет (ВСС) формално да може да избере нов главен прокурор, съветът не се ползва с обществено доверие.

Проблемът с купения вот

Томислав Дончев засегна и темата за купения вот в Габровско. "За съжаление опити за това има. Познавам част от хората, които се свързват с купуване на гласове в Габровско, но призовавам вътрешния министър да си свърши работата", сподели той.

"ГЕРБ със сигурност няма нищо общо с това, не съм купил и половин глас за 17 години в политиката, това е туморът на демокрацията", допълни Дончев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Българин
    Да,няма нищо по логично от взаимната далавера между две организирани престъпни групи. Разбира се ще включите и ДеБелян защото той е истинският ви лидер и вожд. ДеБил-ПеПерастките подлоги са доказани проститутки и ще се нагъзят при първия сигнал на когото им кажат от посолствоТО
  • 1
    2
    ...
    И ти какъв боклук си, Томи !
  • 3
    1
    Гражданин
    А още по-логично е ГЕРБ да се сринат до 10 % или даже да бъдат аут от парламента след 15-годишно некадърно управление и погром над България!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В България да имаш проблем с алкохола означава, да ти свърши пиенето!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари