Теодор Славев: Страната отива към катастрофа

0
Кризата в ДПС е ясен индикатор за по-широките проблеми в държавата, коментира политолог
Кризата в ДПС е ясен индикатор за по-широките проблеми в държавата, коментира политолог Снимка: стоп - кадър \ Евроком

Кризата в ДПС е ясен индикатор за по-широките проблеми в държавата, коментира политолог

Страната отива към катастрофа“, заяви политологът Теодор Славев в предаването „Делници“ с водещ Николай Колев по Евроком. Според Славев, кризата в ДПС е ясен индикатор за по-широките проблеми в държавата, тъй като тази формация винаги е била известна със своята единност.

Теодор Славев анализира причините, довели страната до тази ситуация. Той посочи, че моделът на сглобката е предизвикал силно негодувание сред хората. Според него политиците не са успели да прикрият корупционната си коалиция зад маската на евроатлантизма.

Това, което виждаме в ДПС е само върхът на айсберга,“ подчерта Славев. „Когато една толкова единна формация започне да се разпада, това е знак, че нещо много по-сериозно не е наред в политическата система на страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    помним
    3 500 лв. за 1 -$ u.s.d
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари