Николай Денков: Може ли да има ГЕРБ без Пеевски

0
Бившият премиер направи коментара преди срещата на парламентарната група на ПП - ДБ
Бившият премиер направи коментара преди срещата на парламентарната група на ПП - ДБ Снимка: БГНЕС / Архив

Бившият премиер направи коментара преди срещата на парламентарната група на ПП - ДБ

Бившият премиер Николай Денков повдигна въпроса за бъдещето на политическата партия ГЕРБ в контекста на влиянието на Делян Пеевски. Той изрази съмнение дали партията може да съществува без подкрепата на този спорен политик. Денков заяви:

„Виждате колко бързо се променят нещата. Разбрахме, че може да има ДПС с Пеевски и ДПС без Пеевски. Истинският въпрос е може ли да има ГЕРБ без Пеевски. Единственото, което искаме да чуем от ръководството на ГЕРБ е тяхното отношение за Пеевски.“

Това бе единственият коментар, който Денков направи преди началото на срещата по-рано днес на парламентарната група на "Продължаваме промяната - Демократична България".

Предстоящи промени в ръководството на парламента

"Продължаваме промяната" все още не коментират слуховете за възможната смяна на Рая Назарян като председател на Народното събрание. Тази промяна би могла да доведе до нови номинации за служебни министри, включително и за поста на служебен премиер.

Съпартиецът на Денков, Асен Василев, също отказа да потвърди дали се подготвя подобен ход. Той отхвърли твърденията, че се подготвя за служебен министър на финансите, както и спекулациите около Иван Демерджиев, който е спряган за вътрешен министър.

„Прочетох, че някой ми спряга името. Единственото, което бих посъветвал този човек е да спре узото и да мине на ракия,“ коментира Василев, без да назове конкретно лице.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    2
    Фък дъ РФ
    До 1 Просто руско животно, Академик Денков е мноооогоооо висока топка за вас русофилистичните екскременти. Всеки политик в Бългаария, който си позволи да защити националните ни интереси, и да удря мръсните руски ръце, протегнати към България, бива подлаган на оплюване и омаскаряване.
  • 4
    1
    4и4о том
    Сапунджиев /разбираи Денков/ предлагам с парите от пяната с която стана академик да станеш гражданин на света и да си обикаляш колкото ти душа сака ,но никога ве4е да не се връщаш в политиката,защото тая материя е трудна за теб. Гледаи си пяната и остави разбиращите да се занимават с политика.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари