Спипаха шофьор с "коктейл" от наркотици в Русе

0
Полевият тест е показал положителен резултат за метамфетамин, амфетамин и канабис /снимката е илюстративна/
Полевият тест е показал положителен резултат за метамфетамин, амфетамин и канабис /снимката е илюстративна/

Полевият тест е показал положителен резултат за метамфетамин, амфетамин и канабис

В ранните часове на 18 септември 2024 година, екип от Второ районно управление на Министерството на вътрешните работи - Русе извърши рутинна проверка на улица "Чипровци" в града. Около 02:00 часа полицейските служители спряха лек автомобил марка "Опел Корса", управляван от 24-годишен мъж.

Съгласно стандартната процедура, водачът бе подложен на тест за употреба на алкохол, който не показа наличие на упойващи вещества в кръвта му. Въпреки това, последвалият тест за наркотични вещества даде положителен резултат за три различни субстанции - метамфетамин, амфетамин и канабис.

След установяването на тези факти, органите на реда предприеха незабавни действия. На младия шофьор бе съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата. Освен това, му бе издаден талон за провеждане на по-задълбочено медицинско изследване.

В съответствие с процедурите, 24-годишният бе задържан и конвоиран до болница "Канев" в Русе, където бяха взети необходимите проби за лабораторен анализ. Този анализ ще потвърди или отхвърли първоначалните резултати от полевия тест.

Въз основа на събраните доказателства, прокуратурата образува бързо производство срещу водача. Той ще отговаря по член 343б, алинея 3 от Наказателния кодекс, който предвижда наказание за управление на моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества или техни аналози.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    До телка
    Мазохизма е нелечима болест на психиката.
  • 8
    1
    Телк-а
    Сега, до излизането на кръвните тестове нищо не се знае, но вижте заглавието: "Спипаха шофьор с "коктейл" от наркотици" ?! Т.е., вече човека е сатанизиран, той е пропаднал наркоман, отпадък и шлаката на обществото. Законът е безпощаден - арест, отнемане на автомобила и подвеждане под съдебна отговорност. Същия закон срещу който скочиха полицейските служители, че много грешки имало. Чукам на всички дървета около мен да ме пробват с тия тестове и да ми отнемат автомобилчето. Предвид лекарствата /описани в епикризите ми/ ще грейна на всичко познато в наркологията. Нооо, имам цялото време на света да ви разсипя от дела, включително и за такива заглавия. След една година, автомобилчето ми ще е разсипано и за скрап, но то има емоционална стойност и го оценявам на 100 000 лева. За всеки ден без него, ще искам 1500 лева. И 300 лева дневно да ми присъдят, пак ще съм доволен. Няма проблем да стигнем и до ЕСПЧ - там вече ще има иск и за инквизиция върху личността ми. Могъщи адвокатски кантори в България ще ме представляват безплатно - те после ще си вземат хонорарите от МВР. Повярвайте, ще е като печалба от тото-то за мен! Просто казвайте къде правят такива полицейски проверки, та да се набия точно там!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари