Конфискуваха колата на дрогирана шофьорка на пътя Русе - Бяла

0
Млада шофьорка от Русе е хваната под въздействие на наркотици
Млада шофьорка от Русе е хваната под въздействие на наркотици

Млада шофьорка от Русе е хваната под въздействие на наркотици

На 24 септември 2024 година полицейски екип от Районно управление - Две могили е извършил рутинна проверка на автомобил "БМВ" с русенска регистрация. Инцидентът се е случил на главен път I-5, в района на километър 23+000 в землището на село Тръстеник. Зад волана на автомобила е установена 27-годишна жена от град Русе.

При стандартната процедура за проверка на водачи на моторни превозни средства, полицейските служители са извършили тест за употреба на алкохол и наркотични вещества. Първоначалният тест не е показал отклонения, но при втората проба техническото средство е отчело положителна реакция за наличие на амфетамин и метамфетамин в организма на младата жена.

Следвайки установените процедури, служителите на реда са съставили акт за установяване на административно нарушение и са издали талон за медицинско изследване. Водачката е била транспортирана до Университетска многопрофилна болница за активно лечение до УМБАЛ "Канев" в град Русе за по-нататъшни изследвания.

В болничното заведение обаче жената е отказала да предостави биологични проби за допълнителен анализ, което усложнява ситуацията ѝ от юридическа гледна точка. Отказът за съдействие при такива обстоятелства може да доведе до допълнителни правни последици за водача.

Лекият автомобил е предаден на органите на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Пичове!
    Нагласена работа. Първият тест излчзал отрицателен и направили втори. Ами, ако и втория беше отрицателен.. рети и т.н. Мацката нещо не се е харесала на ОРГАНИТЕ на реда.
  • 2
    2
    к*вид майка
    И ко ся, като при к*овида правим тест след тест докато не излезе положителен ли? Крадете чужди идейки, МВР!
  • 4
    1
    ???
    Аз не разбирам, но чета, че и хапчета за глава, безсъние или нерви също могат да те изкарат наркоман. Та така, без да си наркоман ставаш такъв след един тест.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари