Снуп Дог: Забавлявам се, това не е градът за спане!

1
Рап иконата е в свои води на Олимпиадата
Рап иконата е в свои води на Олимпиадата Снимка: АР / Charlie Riedel

Рап иконата е в свои води на Олимпиадата

Снуп Дог завладя Олимпийските игри в Париж, привличайки вниманието на милиони зрители. С рап иконата в центъра на събитията, шоуто се превърна в истински спектакъл. Той влезе зрелищно на арената, придружен от своя антураж, и не остави никого безразличен.

"Най-добър съм, когато включат прожекторите", сподели звездата пред АП. "Това е възможност да покажа на света какво е да поставиш правилния човек в точната среда."

Снуп Дог, който е на 52 години, носеше олимпийския огън и завладя публиката като праймтайм кореспондент на Ен Би Си. Той плува с Майкъл Фелпс, гледа мача по футбол на американския отбор с Меган Рапиноу, танцува с гимнастичките Симон Байлс и Джордан Чайлс, и поддържаше Кейлъб Дресел заедно със съпругата и сина на плувеца.

Рап иконата е в свои води на Олимпиадата. Той е навсякъде и безсънието не е проблем за него.

"Става въпрос повече за почивка, отколкото за сън, защото се забавлявам толкова много", каза той. "Това не е градът за спане. Това не е времето за сън. Време е да бъдеш в него, както искаш. Различни събития се случват ден и нощ. Искам да бъда активен навсякъде, защото обичам американските спортисти и конкуренцията. Ето за това съм тук."

Присъствието на Снуп Дог в Париж е част от усилията на Ен Би Си за повишаване на рейтингите чрез поп култура. Досега стратегията на американския телевизионен оператор работи успешно, съчетана със звездната сила на американските олимпийци като Байлс, Кейти Ледецки и Ша'Кари Ричардсън. През петдневен период, започващ с церемонията по откриването на 26 юли, средно 34 милиона души на ден са гледали Ен Би Си, спрямо 19 милиона за същия период в Токио.

Снуп Дог измина дълъг път, откакто проби преди 30 години на гангста рап сцената с Д-р Дре. Кариерата му беше помрачена от няколко сблъсъка със закона. Той се изяви и като актьор във филми като "Тренировъчен ден" и "Старски и Хъч", и като риалити звезда в предаване на Марта Стюарт.

"Но не забравяйте, че аз съм рапър. Така че никой рапър не е правил това, което правя аз", каза Снуп Дог, който за първи път показва възможностите си за коментар пред камерата за боксов мач между Джейк Пол и Нейт Робинсън през 2020 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    Снууп Дог до 2
    Никога не съм бил в клоаката УСрайна,чувам че не било много добре,скоро щели да сдават багажа - вярно ли е? Ти не си ли на фронта да браниш киевският дребен кокаинчик ? И в ЕлЕй имаме много травестити,но за Киев ми казаха,че ползвали бесарабски,много добри били,вярно ли е ? Ти не си ли такъв ?
  • -10
    2
    Учуден
    До 1 Логично, подобно нещо не би могъл да помислиш в клоаката пРоссия ... Познах, нали ?
  • 8
    1
    Снууп Дог
    Много е забавно да пафкам ганджа с брадати жени и Бабоеб Макрон!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...