Седмичен хороскоп за 13 - 19 май 2024

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овните да се готвят за реални преценки, а Телците да концентрират вниманието си. Близнаците ще спечелят, ако са искрени, а Раците успяват чрез партньорство

Лъвовете реализират намеренията си, а Девите ще се радват на ценна подкрепа. За Везните седмицата е динамична, а Скорпионите са пред сложен етап за развитие. За Стрелците етапът е повече от успешен, а при Козирозите се наблюдава развитие. За Водолеите идват желаните промени, а Рибите притежават необходимия реален шанс.

Овен

Преценявайте задълбочено ситуацията

На работното място са възможни размествания и дори по-крайни стъпки за запазване на извоюваните вече позиции. Късметът не винаги ще бъде с вас, но е важно да знаете, че ще го имате и точно тогава трябва да заложите на него. Делата ви ще се развиват пропорционално на усилията, вложени в тях. Хубаво е да решите, че само категоричността и активността ще ви доведат до успех, защото наистина е така, но се владейте и не прибързвайте, за да няма неприятни изненади. От особена важност е да укрепите и заздравите позициите си – лични и обществени. Очертава се промяна в отношението на приятелите ви. Петък е хубав и с късмет. Уикендът не е лош, но е по-напрегнат.

Телец

Засилете вниманието

По-уверени от всякога в собствените си сили ще постигате целите си. Ще усещате вътрешна потребност от действия, които често ще граничат с риска. Динамичен период в бизнеса, в личен план и в обществените среди, но и вниманието ви следва да е многопосочно. Огромна е вероятността да реализирате важна цел, към която ще се устремите. Но съдбовните влияния през седмицата подчертават, че предстоят промени, а те може да са положителни и отрицателни. Просто бъдете внимателни. Петък ще е труден, а уикендът – успешен и печеливш.

Близнаци

Бъдете по-отзивчиви

Откриват ви се възможности, които ще отговорят на стремежите ви за пълноценна реализация на потенциала ви. Добри намерения ще изпълват същността ви. Предстояща изява ще ви мобилизира да се подготвите на ниво, налагайки си ограничения от различно естество. Лъчезарността не е приоритет в нагласата на Близнаците през тази седмица, а ако засилите суровостта на израза си с малко повече агресивност, трудно ще успеете с реализацията на целите си, или поне на тези от тях, които следва да се осъществят с външно участие. Партньорството и отзивчивостта ще са помощниците ви през периода. За петък проблеми в близкия кръг. Събота е благоприятна, а неделя – неутрална.

Рак

Бъдете настойчиви и ще успеете

Проявете упорство и доведете подхванатите дела до край. Време е за реализации, за това се мобилизирайте и работете за осъществяване на програмата си, имате шансове. Предстоящите събития и емоции ще правят дните ви интересни и запомнящи се от вас. Раците, чиято реализация ще е силна през новото седемдневие ще са от средите на политиците. За останалите представители на зодията периодът също не е лош, но е наложително да се действа настойчиво, и без агресия. Така ще имате шанса да получите в точното време нечия солидна подкрепа. В петък парични неприятности. През уикенда напрежение, а за мнозина и кавги.

Лъв

Осъществяване на цели

Амбициите ви към повече изяви ще повишават активността и отговорностите ви. Насочете енергията си в полезни и добри за вас и останалите дела. Предстоящият период е доста благодатен за реализация на всякакви цели свързани с вашите лични или делови намерения. Мнозина от зодията ще укрепят позициите си в обществото, и вероятно ще направят крачка напред в кариерата си, или ще сменят работата си. В петък трябва да сте много внимателни. Денят ще е доста тежък. През уикенда не сте достатъчно стабилни.

Дева

Подем чрез администрация

Интересни дни за деловите и будни Лъвове. Протестът ще отстъпи място на амбицията ви за изява и успех. Продължавайте да търсите своите пътища, защото не всичко е постигнато. Новото седемдневие е носител на добри възможности, от които ще се възползвате умело ако овладеете нервността си, която тласка мнозина от зодията към прибързване, а в някои случаи и към агресия. Силен шанс имате за осъществяване на цели чрез административни инстанции. Петък ще е сполучлив, но уикендът ще е неприятен, и ще ви липсва стабилност.

Везни

Много труден период

През следващите дни ще мобилизирате времето и енергията си за справяне с въпроси от личен, бизнес, обществен и политически характер. В професионален план ще вървите смело към целта, която сте си поставили. Седемдневието се оказва доста напрегнато за Везните. Първата най-важна препоръка е – владейте нервите! Високото напрежение може да навреди на здравето ви. Добре да укрепите позициите си чрез подкрепата на приятели и влиятелни личности. Действайте спокойно. Ситуацията е доста напрегната, а позитивното развитие ще се забави, но това не бива да ви безпокои. Петък е твърде нестабилен, а уикенда ще е много нервен.

Скорпион

Пред етап с изразителни възможности

Подобряване на финансите и свързаните с това по-добри условия на живот, това са нещата, които ви вълнуват и на които ще отдадете силите си през тези дни. Нуждата от тях ще насочи енергията ви към прагматични и печеливши занимания. Ще работите по реализация на многото идеи, които ви занимават сега. Най-значителната характеристика за предстоящото седемдневие, всъщност не само за него, а за етап включващ много месеци, е че навлизате в много силен период за реализация. В делови план личи, че стабилността ви нараства, както и това, че със същото темпо ще възникнат нови обществени възможности. Петък ви носи добър късмет, а уикендът е по-напрегнат.

Стрелец

Седмица на късмет и сполука

Настроенията ви ще са в план на емоциите и желанията ви. С приятели ще разпускате, а в дома си ще живеете в мир и разбирателство. Деловата страна на живота ви ще тече без сътресения и излишни вълнения. Истина е, че събитията в страната се движат тромаво и предизвикват масов скептицизъм, но за представителите на Стрелец не е така. изправяте се пред една надеждна и благоприятна седмица, която обещава ярка делова реализация, а за безработните нова работа. Не във всички случаи ще се справяте с парични въпроси, но това не означава загуби а само забавяне.

Козирог

Ограничен шанс

Отговорни и организирани, ще търсите изход от всяка ситуация. В повечето случаи ще успявате, разбира се с труд и упорство. Периодът е градивен за представителите на знака. Предстоящият период ще е напрегнат за Козирозите. Безспорен факт е, че всички от зодията ще са ярко активни, но в много случаи ще оставате разочаровани от наличието на малшанс, който няма да предизвика проблеми по значими цели и дела, но ще ви притеснява по въпроси от всекидневието, а за някои от знака се очертават здравословни неприятности. Петък ще е тежък, а почивните дни са благоприятни.

Водолей

Промени в личен план

Бъдете сдържани и отстъпчиви към неравностойните, дайте път на доброто у себе си и не се страхувайте да експериментирате. Нови предизвикателства ще ви изправят пред конкуренцията и ще можете да сверите критериите си за успешен бизнес. Период на промени в личен план, които съвсем не изключват и здравословни атаки. След разгръщането на въпросните изменения ще начене етап на интензивно делово развитие, но това е по-далечен период. През тази седмица ще се сблъскате с негативни ситуации, които обхващат почивните дни, но не става въпрос за нещо крайно неприятно.

Риби

Силен делови шанс

Без особени усилия, по естествен път ще се открояват силните ви страни, с тях ще впечатлявате и ще се реализирате. Предстоят ви добри професионални изяви и не толкова добри взаимоотношения. Мнозина от Рибите не са настойчиви за предварително програмиране относно изпълнението на целите си, но това може да ви изправи пред свършен факт на пропусната възможност, тъй че не допускайте тази грешка. Деловият ви шанс е доста силен през седмичния етап, и има отношение към преговори, сделки или съвместна реализация на професионални цели. Петък и уикенда са нервни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари